Kalau dah nama anak Melayu... makan dengan tangan lagi sodap!!




kalau pegi makan kat Pizza Hut, saya memang order kids meal untuk si hadif.... kan set tu siap dengan aiskrim, suke la die! so, takde la die kacau sangat omak die ni nak makan... huhuhu...

rasanya saya pernah masak sekali jerk spagetti kat umah... hubby tak suke, so malas nak masak! tapi tak sangka pulak si hadif ni suke bangat makan spagetti pizza hut ni... bersungguh die makan hokey!


tengok tu! excited die nak makan!


aaaauuuummmmmmm..............


hambikkk kau! punya panjang die tarik!.


cian anak ibu... susah beno nak makan...


guna tangan lagi senang! sudu garfu semua letak tepi... kekekek


muahahaha.... semangat hokey si hadif ni!!


sedapppppp..... 


dah lama tak makan pizza... takde orang nak belanje ker??


p/s : makan dengan tangan lagi puas kan? tapi kalau kat kenduri kawin, saya suke makan guna sudu garfu! sebab nanti tangan melekat bau gulaiiii... 2 hari tak hilang bau. huhuhu....


11 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

semangat betul....memang makan dengan tangan lagi puas sebenarnya...

Teratak Hami said...

Salam perkenalan,

Terliur tengok Hadif makan. Nak cari pizza ler petang ni :-)

Saya terlepas GA, ibu Hadif takmo buat lagi ke?

^^nu[dd]yra^^ said...

alalala....comeynyer hadif makan spaghetti....;p

sayer pon suker makan ngan tangan...rasa lebey puas n lebey kenyang...hehe

munna said...

semangat ye hadif makan tu..mmg pakai tgn lagi senang budak2 nak makan segala jenis mee...

Farra Dhelina said...

mak aiii gigih tu makan spegthi hehehe...

eh ni pizza ape ni? mcm menarik je..ini yg udang tu ye?

Hidayah said...

hehehe Jose saya pun suka makan spageti..slalu masak kt umah sbb hubby suke..anak dia ikut abah lee..pakai tgn sedapppp

MRS. K said...

@Farra Dhelina
lupe la yang nama die.. huhu

MRS. K said...

@Hidayah saya pon suke jugak.. tapi sorang je yang nak makan, so malas nak masak dah. huhu. nak makan gi kedai je la

hyazz said...

ape ape pon...pakai tangan lagi besss kan...ha a ek...bile nak makan pizza free lagi ekkk...

♥MiZz-siHa♥ said...

best btl tgk si adif mkn..
mkn ngan tangan lg cepat..hehe

Bionic women said...

kay kena ajar hadif pusing2 garfu tu..hehe..sian dia xleh makan..
dhiya sekarang pandai dah kalau mee jer pusing2 garfu..hahaa