Cuti-Cuti Perhentian Island ll Senja Bay Resort, Perhentian Kecil


okey, jom sambung balik cite percutian kami di Perhentian!


kami menginap di Senja Bay Resort, Perhentian Kecil (Coral Bay). resort ni la sangat cantikkk! uolls tengok gambo kat atas pon dah leh nampak betapa lawanya resort ni kan? 


kami punya chalet tingkat 3! jenuh weh nak mendaki tangga kayu tu.. lepas turun makan, then panjat balik tangga yang beribu tu, perut boleh lapar balik! ceh sungguh!!


 
ni la bilik kami... harga satu malam RM90 include breakfast!! takde aircond, pakai kipas siling jek.. sejuk jugak! ini pon cari bilik paling murah.. bajet punya pasal tapi selesa uolls!! tak kisah la kan, asal ade tempat nak tumpang tido... huhuhu..



bilik air pon ok la.. tak kotor-tak bersih sangat.. sedang-sedang.. huhuuhu...


pemandangan dari bilik kami di tingkat 3... cantikk... bukak je pintu dah nampak pantai depan mata.. tapi bayangkan betapa tingginya bilik kami tu, dah sama tinggi dengan pokok tu dah! huhuhu... lenguh wei naik turun tangga....


p/s : kami stay kat Senja Bay 1 malam jerk.. then, kami pindah ke Amelia Chalet... kenapa? nanti la saya cite pasal tu ek. hehehe...


**** untuk baca more entry pasal Perhentian, boleh klik label Perhentian kat bawah or kat side bar tepi ni or klik je SINI.harap info cuti² Perhentian ni berguna untuk uolls.... tq uolls.




.

20 comments:

umie said...

cantik-cantik..

Cik Kamoo said...

bestnya gi cuti

~aSHa~ said...

bestnye cuti2 di pulau...

Ena said...

SYOKNYER....

:.nick.: said...

ahakk nape pindah lak...uhuhuh...

eima said...

ade antu ek ...huhuhu seram nye ...

Farra Dhelina said...

bestnya.. eh knp?? ada pape ke?? saspenn

MRS. K said...

eima ~ hantu? mana ada wei.. huhu

MRS. K said...

Farra Dhelina ~ tungguuu... heheheh

hyazz said...

laaa...tinggi no...patut la tak gemoksss gemokksss ni... makan hilang terus...jadik peluh..hehehe

isabelle said...

rindu nak kembali ke perhentian.
last pegi masa 6mth preggykan 1st baby. skrg dah anak dua, kalo snorkel...sapa nak jagakan anak2?huhu

[-suziey-] said...

percutian bajet pn seronok jgk..best tu bilik atas pokok..hehe..ala2 la kan..sbb buka pintu je nmpk puncak pokok..ekekeke:D

etiey.com© said...

wah bestnya!!! lama dah tak pergi pulau!!! huhu

syariza09 said...

cer citer...ada jumpa hantu kak limah ker?

MRS. K said...

hyazz ~ gemokss? sape? sape?

♥MiZz-siHa♥ said...

bestnye g cuti2..nape??nape??cibok je kan..

mama_umar_maryam said...

bestnyer..btol2 depan pantai nih!nape pindah?wahh neves plak

eima said...

@MRS. K

dah pulau aku bajet ade hantu la...huhu

ibuayahdamia said...

menginap di chalet pulau tak sama menginap di hotel2 bandar..asalkan selesa dan boleh tido, its ok..tapi memang cantik chalet tu

Ummi Rania Raffel said...

haish malam ni tak ngantok, jadi dapat la baca satu2 cite mrs k ni ha.. best nmpk biliknye tuh.. selesa kan..