Kulit lebih berseri dan gebus dengan Minyak Kelapa Dara....



ini bukan IKLAN BERBAYAR or nak promote bisnes member k!..ini adalah testimoni dari pengguna produk ini. i ler tue... hehehe... yang baik kite share la kan...

 
Virgin coconut oil (VCO) CATALYST brand, sejenis supplement utk kulit yg terbaik bg mendptkan kulit yg sihat dan cantik selain menyihatkan tubuh badan.. virgin coconut oil CATALYST brand diperbuat dr minyak kelapa dara 100% organic dan gred A, dan terdiri drpda 90% lemak tepu yg baik utk kesihatan.



bibir pucat.. sorry, i tak suke pakai lipstik.. huhu

my testimoni : 
  • badan rasa lebih ringan dan bertenaga uolls... 
  • muka saya ni jenis berminyak. tapi bila makan vco ni, boleh nampak perbezaan die.. bila keluar dari ofis for lunch ke hape, dapat rasa kulit dah kurang berminyak..
  • sistem percernaan bertambah baikkkk.. kekekeke
  • dan yang penting, saya amik vco ni untuk kesuburan... try to get pregnant dis year.. InsyaAllah..

boleh baca kelebihan vco kat bawah ni ek...

Kebaikan-kebaikan VCO
• menghilangkan parut jerawat dan strecthmark
• kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyakdan juga kering
• melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dr sinaran matahari
• Pengurangan kenaikan jerawat
• Mempercepat penggantian sel-sel mati dgn yg baru
• melambatkan proses penuaan
• mengatasi masalah kerosakan gigi
• melindungi tubuh drpd kanser payudara & kanser rahim
• mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
• melindungi diri dari serangan osteoporosis
• melegakan pernafasan (mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong)
• membunuh kulat, bacteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan)
• amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita
• melawaskan pembuangan air besar dan kecil
• memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin2
• meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal, mental
• PMS akan teratur
• Mengurangkan berat badan bg seseorang yg ada lebihan lemak sahaja (org kurus sekiranya makan tiada effect, weight tetap maintain)
• Mengurangkan tidur berdengkur

VCO sgt sesuai diambil oleh:
1) Org yg nak cepat jerawat hilang dan tidak meninggalkan parut
2) Org yg mempunyai masalah muka berminyak
3) Org yg ‘kurus sgt’, dgn pengambilan vco, anda akan dapat tubuh yg ideal
4) Org yg berbadan besar n bnyk lemak, kerana vco blh mengurangkan weight.
5) Org yg ada alahan terutama jenis seafood.
6) wanita yg ingin hamil kerana VCO ni membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita
7) wanita yg hamil kerana ibu2 yg mengamalkan vco semasa hamil, insyaALLAH baby tak mudah kena kuning.
8) Wanita yg menyusu kerana VCO membantu memperbanyakan pengeluaran air susu dan dpt menurunkan berat badan
9) wanita yg mengalami senggugut
10) wanita yg kitaran haidnya tidak teratur
11) org yg mengalami masalah pembuangan air besar atau kecil

Produk ni boleh digunakan oleh lelaki dan wanita sama ada tua atau muda...
 
Harga : RM39.90 (60 bijik)


Kalau nak order, boleh kontek AZLYNN - 012-6853302
@ email : azlynn@dca.gov.my

18 comments:

munna said...

RAMAI DAH YG BAGI TESTIMONI YG BAGUS2 UTK VCO NI...

Lynn Hamzah said...

bagus ek minyak nie...

Bionic women said...

semoga ada rezeki tahun ni yea...

[-suziey-] said...

erkkk dia dlm bntuk tablet ek?

dilazfamily said...

wah..cantik berseri.

Elin said...

saya pun guna :)

eB ezrin said...

wahhh best :)

MRS. K said...

[-suziey-]-yep. tablet tapi die cair

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah ramai yang try ubat ni ek, makin jelita jadinya

lovelywa said...

bape ratus rege minyak ni K?? wahh ratus terus aku tanye..konfem mahal nih..

eima said...

aku suka part sgt kurus ngan hamil tu ...
harga sebotol brape + pastu minum ke ape ni ...aku mls nk kontek ..aku tanya ko je la

MRS. K said...

lovelywa ~ kak, 60 bijik rm39.90 jek

MRS. K said...

eima ~ 60 bijik rm39.90 jek. ubat bijik la.. telan jek

mummysyafie said...

K, nak try gak la..esp tuk pencernaan tu. tapi takut plak tersubur sekali.

deelira@deeliraz said...

kay,

zue pon mkn vco catalyst nih.sama cam kay cakap. kulit muka nmpk ketara perbezaannya.

zue amalkan pemakanannya 2 biji sehari dan 2 hari sekali, sapu pada muka.

INTAN said...

ermm...rasa mcm nak order ja...

Ummi Rania Raffel said...

nanti i order banyak2 tau. tlg ekkk

♥mama eza♥ said...

wah berseri2 muka..i like...