Menanti Matahari terbenam di Perhentian..



aktiviti yang tak akan dilepaskan! ;)

bukan selalu dapat tengok sunset yang cantik!
kami lepak kat jeti. tempat strategik nak tengok matahari tenggelam..
ramai orang time tu... semua fokus kat sunset!!!

teruja!

 time ni matahari main cak-cak.. nyorok lagi.. hiks

 haa.. dah muncul pon...

 cantik kannnnnnnnn? merah ke oren ek?

 nak jugekkkkk!

 boleh buat profile pic kat fesbuk nih! kekeke

 rinduuuuuu ahhh kat Perhentian........

lastly, gambo kami sekeluarga!

time ni hubby dok tangkap gambo saya & hadif... then, ade couple omputih tu offer nak tolong tangkapkan gambo kami bertiga! baikkkk kan die? hehehe.... kami kan pemalu, memang takde de nak  mintak orang snap kan, muahahaha...



13 comments:

♥MiZz-siHa♥ said...

cantek sgt sunset tu..mmg cantek.

[-suziey-] said...

cantik giler sunset..kolor oren kemerah-merahan..nice..

hehe mat saleh mmg camtu..sgt polite..sy pn slalu dpt offer dr dorang utk amikkan gbr..bagus kan..

maszmadi said...

bestnyer dapat pic sunset.. canteeeek

ibuayahdamia said...

memang sgt cantik gambar sunset...pasti tak akan lepaskan peluang kan kalau muncul sunset...

Ena said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaa...

suka suka suka..

eima said...

omputeh mmg gitu ....
klu kite org mesia ?? nk ?? klu org mintak siap cebek2 lagi.. tak pun tak sempat org nk mintak tolong kite dah lari ...hahhaha

merujuk kpd aku la tuh ...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

benci lah rindu..rindu..huaaa..);

hahahahaha...jeles!

LiErOSe~QiEmi said...

lawonyeee gambooooo.. klu kt kampung aku.. leh tengok matahari terbit je..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

cantik la sunset tu, bestnya hadif dapat pi bercuti2

.::Lynn::. said...

gambar last tu mcm gambar tampal jek... hehehhee

Ummi Rania Raffel said...

wahhh cantiknye gambar, edit pakai ape nih?

MRS. K said...

Ummi Rania Raffel ~ photoscape jek

Bionic women said...

eh tau x...eily x pernah edit gambar..apa yg ada dalam kamera tu, itu ler yg ada kat blog..siyes malas..hahaha..

tapi tadi nyaris tertukar maner 1 sunset, maner 1 kay..hahaha..samer jer oren..wakakah,,