dah boleh cash out nuffy lagi!



ni jumlah terkini lepas cash out RM405.42 pada 17 February lepas. ;)

dalam masa 2 bulan lebih, baru dapat kumpul RM74.47... tapi cam biasa, tunggu hujung bulan lah baru nak cash out! huhuuh....


tinggal 1 BE je lagi, Mamil Gold. sobbss....


ME yang dah selamat... huhuhu...


p/s : uolls punye nuffy camne? ade masyukkk?


18 comments:

eima said...

tak penah masyuk ..hahhahahahah
tak penah ade BE ...
tak kisah la .... janji aku tak boring

..nOj.. said...

eh masuk tak komen aku td. apehal ntah ni

♥MiZz-siHa♥ said...

same la kt eima..xpenah msk..xpenah ade BE..
xpaham..yg penting x boring..huhu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya banyak tu, kita punyer dah tak masyuk la, mood selalu je ke laut

Shinnaz Ahmad Rasid said...

wahh! tahniah..rezeki..syukurr..:)

etiey.com© said...

wah banyak tu. tahniah

Atia Adina said...

cepatnya.....saya pas cash out ari tu....lambat betul nak tuggu rm100

Cute MuM said...

banyakknya income..
cute mum punya sikit jer..

~deashuQin~ said...

xreti la gune nuffnang neh.
camner care sebenarnye eh?

Ena said...

KITA BARU SEKALI DAPAT.. UHUK! TP SETES HAPPY.. HEHE

karipapsayur said...

wahh.. best ada BE. blog haku ni dah lama gile BE x masuk. apesal ntah. Kecik hati tauu

bukhairiah said...

dh nk 2 mggu xde BE...boring jerk...tp ku tatap hudate tiap hari

bukhairiah said...

dh nk 2 mggu xde BE...boring jerk...tp ku tatap hudate tiap hari

Fieza said...

wah masyuk la tue 2 bualn jer dapat 74 ringgit gitu..saya tak pernah rasa pun..sebab buat contest ni traffic msti tinggi kan..

Fieza said...

wah masyuk la tue 2 bualn jer dapat 74 ringgit gitu..saya tak pernah rasa pun..sebab buat contest ni traffic msti tinggi kan..

ibuayahdamia said...

tak masyuk sangat laa....ala-ala jer..tu ader laa ratusan ringgit terperam kat situ...biarlah peram sampai jadi arang...hehe

ummiaqeef said...

wah, masyukkkk...aku nak dpt seratus pun bertahun, haha..

Bionic women said...

dapat amaun ni utk 2 thun penntian tau..sadis