Sebelum balik kite berkayak dulu~



last day di Perhentian~


lepas sarapan turun ke pantai... apa lagi nak buat kan? huhuhu..
lepak², layan hadif main pasir, bosan pulak rasa...
snorkeling dah, terasa nak berkayak pulak.. 
last saya berkayak masa kat pangkor dulu... 5 taon yang lepas!


percaya tak kami berkayak bertiga? sila percaya..
hubby kat belakang mendayung,
saya ngan hadif kat depan.. hadif duduk atas riba.. huhuhu...
memang la nampak bahaya, tapi air time tu cetek jerk..
kami kayak pon tepi² pantai jek... gerun jugak sbenonye...
hadif pulak mula² cuak jugak! jerit² bagai...
kasi round 2-3 kali, baru la die cool...


bila dah panas, mintak hubby turunkan kami.. then hubby sambung kayak sorang²... sewa kayak RM5 untuk 1 jam... murah jugak kan?


teman hadif main pasir lagi.. 

dalam kui 10.30 pagi camtu, kami balik semula ke chalet.. kemas beg segala... kui 11.30 nak check out dah. kui 12 kena pergi jeti tunggu bot balik ke Kuala Besut.


  ada mat salleh n family buat garisan ni dengan kaki dorang... apsal entah... cari barang hilang kot!


5 comments:

eB ezrin said...

mat salleh tuh musykil agaknyer ;p

eima said...

mr.k pandai berenang ek ???

MRS. K said...

eima ~ pandei le wei.. masa kursus asas die blajo swim kot

e.l.i.z.@ said...

wowieeeeeeee syioknya cuti2 kt perhentiannnn..

p/s: gambar tu edit ek? mcm over saturation je

eima said...

@MRS. K

ptt je muka rileks je ... hahaha