Kesedapannya terasa hingga sekarang.........



 Yati Ayam Percik Kota Bharu...

the best nasi kerabu ever...........



p/s : next entry will upadate pasal cuti² Kelantan walaupun sempat berjalan 3 jam jek..


5 comments:

wa khairul onggon said...

Saya rasa mcm penah mkn ayam percik yati ni.. Tapi dulu dia takde restoran, kat pasar malam jer.. Sebab logo same ler.. :)

Bionic women said...

oh my god.......aritu x sempat gi sini, sebab balik kali ni sibuk ngan appoinment doc MIL..my mil dah kena buat hemodialisis every 2 days..huhu

eima said...

cam yg kat bangi tu je .... branch die ke tu ???

MRS. K said...

eima ~ kat bangi tu la branch die kan

LiErOSe~QiEmi said...

macam penah tgk je kat area sini yati ayam percik ni...