Bawak Puteh Gebu Mandi l Lunch bukan Ayam tapak Kaki


semalam before hubby terbang, beliau dah pesan suh bawak cik puteh gebu pegi mandi... dah sebulan lebih kot tak mandi! bauuu pon dah semacam, kaler pon dah tukar warna... kekeke.. 

ye la, lately my hubs sangat-sangat-sangat bizi... keje sampai tengah malam... kui 11-12 malam baru balik... last week pegi Langkawi, malam tadi pulak dah terbang ke Sarawak.. 2 minggu lebih pulak tu... harap² keje die setel cepat la, kalau boleh sbelum puasa dah boleh balik! T___T

 so, lunch tadi dah bawak cik puteh pegi mandi kat carwash Alamanda... tak kose la nak pegi car wash kat luar tuh! penat nak menunggu! so, kite bawak pegi Alamanda je lah, senang! boleh jalan² cuci mata sementara nak tunggu cik puteh mandi... hiks

 bersinar-berkilauan sudah cik puteh kite lepas mandi syampoo bagai... terbang RM20. mahai ek?


penat jalan² cuci mata, singgah mc'd pekena ayam dulu... 

tak kose lah nak pegi kfc ayam tapak kaki tuh! dah komfem² la time lunch hour ni meng' lembss giler! dah berapa kali terkena! time puncak tu la yang berkeje 3-4 orang jek.. orang tu masak, orang tu amik order, dan orang tu jugak la yang serve! adehhh... tak cukup uang nak hire pekerja kah?

eh, emo pulak!

5 comments:

eima said...

wahh aku tak penah lagi cuci tmpt cam tu ..huhu mahai ckit je la...
beza dlm RM8 cam tu


ayam berkaki tu mmg sokmo lmbt...boring

Hot Mummy said...

aduhhh!!!sakit mate!!bersilauuu!!!

Bionic women said...

kat rumah kita ni cuci rm10 jer, siap vacum segala ceruk n celah..memang puas hati giler ngan india tu bekerja...tapi itu pun si kelabu tu dah berbulan x mandi..hahaha..
macam xder mood ler melayan si kelabu tu. ada ler sebab musababnya..x sabar nak tukar kereta..

MRS. K said...

Hot Mummy ~ hahaha... perli ke ape ni kak? kekeke


Bionic women ~ klu myvi die amik rm15. ni kete panjang skit, die caj 20. ciss

mamalieyna said...

cik putih kite pun dh bertukar kaler skrg ni..huu~

mahainya sekali mandi cik putih gebu ni..hee~