Jom layan filem SEKALI LAGI online!



senangkan skang? takyah susah-susah beratur beli tiket wayang segala. tengok online jek kat tenet sambil guling atas katil pon boley. kat astro first pon ada kan? huuhuhu.. kalau ajak lakiku pegi tengok wayang cite ni, komfem la lakiku takmoh! bukan genre feberet die. huhuuh...


oleh sebab aku tak sempat nak terjah wayang, apetah lagi nak langgan astro first, so kena google la kat tenet mana blog yang sediakan wayang free. hiks..

duration cite ni 81:56. sejam lebih jek... aku tengah layan filem ni sambil menaip entry ni yer.. hehehe.. boleh klik link kat bawah kalau uolls nak tengok jugak yer. 


8 comments:

Cik Kamoo said...

terima kasih share....dapat juga tgk SAM ngn LISA...huhu

Ummi Rania Raffel said...

best kannn

ummiaqeef said...

yeay! nak layan lah..bos meeting pagi ni...TQ..TQ..

eima said...

besh ke cite nihh ....
nampak cam tak besh je ... aku pun tak suka cite roamntik2 gini ....

HenRy LeE ® said...

cam best jer sekali lagi :)

Pn. Zana said...

yeeey. leh layan..laju tak ?

kayyana said...

best tak citer die?? sebab member ckp mcm tak best.. hehe.. but i love lisa and mia.. harusla tgk kan

Haz Issac said...

thanks for the backlink :) more movie is coming.. hehe