Hubby balik dari outstesen Langkawi, ape beliau beli?? jom tengok...



yang pasti, benda yang saya order dah dapat! hehehe... 


saya kirim ikan bilis langkawi jek... sebab ade terbaca kat mana ntah, ikan bilis die berkualiti dan berbeza dengan ikan bilis biasa... kaler die pon cerah.. putih gitu. taktau lah rasa camne, tak goreng lagi.. jangan kata goreng, kopek pon belum.. huhuhu...

 ikan bilis langkawi

hubby cakap skang harga mahal.. sebab bukan musim die.. sekilo RM20


 ni hasil sopingan bapak². boleh tahan jugak bapak² soping ek!


 ape ni? laki ku kasi surprise hokey.


 set cawan. cantik jugak pilihan lakiku ni


 last minit saya oder teko... so, terima lah seadanya teko pilihan hubby ni.. hiks


p/s 1: baru balik dari langkawi, petang ni hubby terbang ke sarawak pulak! adeh... 10 hari jugak lah dok sana... sobsobsob.. dah la makteh pon takde, pi kursus. dok berdua je la ngan hadif! sadiss...

p/s 2 : nak kirim ape pulak dari sarawak ni eh? taknak kek lapis, tak nak terubuk masin... nak ikan bilis sarawak lagi.. bole?? hakhakhak... 

p/s 3 : kena tinggal lagi T____________T

p/s 4 : takpe bang. keje rajin². cari duit lebih nak beli baju raya! hehehe...

12 comments:

eima said...

waaalahhh kena tinggal lagi ...
rumah dah la besar ..dok sesorg ..huhuhu

♥cikmOt♥ said...

ko kirim fm la...pastu k0 wat give away...aku join...hahaha

dilazfamily said...

sedap yer coklat.lawa set cawan danteko tu.sian dia tinggal sorang2 ,biasalah tu nak cari duit kan

selatan79 said...

Ikan bilis tuh nape tak beli yang dah kopek....xder ker...? euuwww, sangat2 tak rajin nak mengopek ikan bilis...huhuhu!

Bionic women said...

cantik ler set cawan tu..huhu.
adik kita yg duk u ni ada cuti sem, harus ku kerah dia mengopek ikan bilis..hahhaa..

ikan bilis langkawi memang best

♥ EeiNz ♥ said...

pebret kin !!!! (ikan bilis)
mentah2 pun kin hadap jugak makan. haha

ibu MZW @ farah idayu said...

eh..eh...mlm nih my hubby pun kene pi langkawi juga..jumaat baru balik..agak2 dia belikan tak cam yg awk dpt tu? huhu. balik langkawi ke kl pulak!! sabo jela..huhu~

GreenJade said...

fandai jugak hubby bersopin2 hehe

ensem2 ikan bilis tuh. mmg btol ikan bilis langkawi cun sket.saye tu ari pon beli sekilo.mkn pun sikit2 je sbb sayang dpt bilis best.hehe

hyazz said...

huhuhu...sian dia...

weii..ikan bilis tu pon lom rasa lagi...mau oder lagi kaa??/aiyoyooo

|| NaFiRaa || said...

hehehe... x suka beli ikan bilis belom kopek.. sebab malas nak kopek..muahahahha

Ya ALya said...

kirim la FM sarawak lak,tak pun tikor sarawak....hehehheh

Ummi Rania Raffel said...

wehs asik ikan bilis jer nih!!!

apasai beli hat belom kopek ikan bilis tu?? dah dah kena kopekkk..