Mood Raya dah datang Vol. II



Mood Raya dah datang Vol. I kat SINI. hiks...



gilerss ah! puasa pon tak abis ganti lagi, dah feeling nak raya! citttt.... T____T


siapa yang fren dengan saya kat FB, uolls perasan tak profile pic i yang baru ni??? kekekeke

pinky!



tempek balik gambo raya sambil makan kuih!!!


siap ade kawan fb komen - brapa tahun punya makan kueh x abis-abis lg. cilakak! sukati laaa... kekekekeke...


p/s : kat opis ni, orang dah start jual kuih raya dah... opis korang pon sama ker?


3 comments:

Bionic women said...

tahun ni warna aper kay????

Qaseh said...

xsabar nak makan kuih raya ke ni? pergi beli kat kedai...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sama je tapi tak berani nak beli nanti hsbd marah sbb kuih2 raya asik kena buang je sejak 5 tahun lepas hehe