Durian punya pasal............



hari ni saya half day - nak balik kampung!
bos pon takde, so apa lagi...
saya balik dengan makteh n hadif jek..
hubby tak ikut.. die kena keje lor...
ni 2nd time balik drive sendiri smpai ke taiping nun..
harap² perjalanan kami selamat dan dipermudahkan.... Amin.


mak cakap durian tengah banyak skang ni.
so, haruslah cargas balik kampung..
lagi pon tak lama lagi kite nak puasa kan..
balik melawat mak ayah sekali makan durian la ni.. hiks...

p/s : sape balik kampung jugak ari ni????

6 comments:

eima said...

wahhh ... bw putih gebu ...putih gebu jr. ni ??
gile besh klu ade dusun nih ...
tringin nk mkn pulut durian sedap nye ....

MRS. K said...

@eima
blom tau lagi.. tunggu pas jemaat cane.. huhu..

pulut durian tu serawa ke?
or pulut makan dengan durian?

cikmOt said...

aku tak balik kampung...tapi aku halfday jugak...

Bionic women said...

kenapa kat pekan xder lagi durian, katanya baru berbunga.hadoiiii jeles, nak skit boleh????
Nak belilah..resius nih..

Piasara said...

"salam kenal..oh kampung kt batu kurau yer..best2 byk durian,durian terbaik dtg dr situ kan..kita ada kakak di pantai besar..."

Chekgu Azrine said...

have a safe journey