Telemovie : www.cikgushida.com




Tayangan : Astro Prima, Hari Raya Pertama, malam (90 minit)
Pelakon : Azad Jazmin, Omar Abdullah, CikguShida, Delimawati dll
Arahan : Isqandar Jebat

Sinopsis: 2 wartawan mencari Cikgu Shida tapi Cikgu Shida tak ndok ditemuramoh, menyamor le jadi mcm2 dan mempermainkan 2 wartawan tu...
Watak Cik Shida dalam telemovie :-
1. MEKANIK ROCK
2. MAK CIK JUA KUI
3. KETUA KAMPUNG
4. BOMOH 2 ALAM
5. HANTU JOGET
6. APEK SAMSENG JUA AYAM
7. MAK CIK CLEANER
8. GADIS AYU
9. SITI NURHALIZA/WAHIDA
10. M. NASIR
11. Diri sendiri

*credit here



pergh.... hebat cikgu shida nih! semua watak die balun!!! penah gak tengok youtube die, memang la kelakar n sempoi.. tapi kadang rasa cam ntah ape-ape. cikgu kah?? sesuai ker? ari tu penah baca kat mana ntah, pengetua cikgu ni very supportive. sokong ape yang die buat lam youtube tu. huhuhu... ape pon, selamat maju jaya buat cikgu shida. korang jangan lupe tengok telemovie ni raya pertama nanti. hehehe

5 comments:

munna said...

amboi..banyak ye watak dia rembat....

Aleyn said...

Hmmm...agak2 menghiburkan ker ?

eima said...

tak pe .. klu tak dan tgk...for sure ade ulangan ...astro kan ....

mama's princess said...

kalu sume watak dia pegang, mesti byk duit yg dia dpt kan.. tp, ok ker kalu pakai rambut palsu segala bagai tu? *musykil i...

Bionic women said...

dengar cerita dia ni cikgu muzik dan banyak ngajar kebudayaan ler, drama ler, teater la..so kalau camtu macam sesuai ler ngan dia kan? macam 1 stage lagi tinggi dalam kerjaya dia, cuma mungkin x berapa nak diiktiraf oleh sesetengah org..biasa ler ada yg setuju ada yg tidak