Merambang di Nagoya pulak!



lepas kelabu mata kat Muaz Textiles, kami gerak ke Nagoya pulak! Nagoya ni memang tempat feberet saya nak cari kain pasang since form 4 lagi.. time tu kan dah dok asrama, so kena pakai baju kurung manjang... selalunya, memang cari kain kat Nagoya depan supermarket Taiping Jaya.. huhu... *uh, lama dah tak pegi TJ
................dan sampai la sekarang... dah beranak satu pon tetap setia dengan nagoya!

pernah pegi Jakel sekali! tapi keluar dengan tangan kosong. kenapa? sebab tak betah kat dalam tu.. tak pandai nak carik kain + harga pon quite mahal! tak mampoooo... huhuhu.


 Nagoya kat Jalar TAR tu 3 tingkat kan? 3-3 tingkat jugak kami panjat... kat sini kami cari kain pasang.. saje je cari kain buat baju kerja... huhuhu...


 kain ni semeter RM5 sajok. total = RM20.
sudah kena rembat dengan makteh hadif! adeh...


yang ni pulak semeter RM6. total = RM24


p/s : bila taon pulak nak anto kat tailor nih?? huh!!!

7 comments:

INTAN said...

wakakaaa...yang semeter rm6 tu sama ngan baju i la u..halamak..camno nih? hihihii

eima said...

shopping sakan ek ko

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

santek ken pasang yg makteh hadif pilih..
cotton kan? lely ada sepasang yg adik bg, design stail gitu la.. heheh, bajet mau wat raya dak.. ;-)

umie said...

aa..umie pun pernah masuk jakel..masalahnya diorg asyik dok ikut jer...x best..umie lebih suka g nagoya...

Yan said...

yan pun tadi p nagoya... bli kain pasang tuk mak mertua.. arini bday dia.. tp rm7/meter... tak reti pilih.. bedal jekla.. klu sendiri punye.. murah2 je pun takpe hehe

deelira@deeliraz said...

yg semeter rm6 tu cantik :)

Bionic women said...

me pun suka nagoya..pernah ler servey langsir kat nagoya murah kat jakel tgok macam lebh kurang jer, tapi rege x lebih kurang.. hahaha