Bla Suami Mengidam.....

eceli, dari 1st Ramadhan lagi my hubs teringin nak makan cheese nan dekat kedai mamak Warta Bangi. huhuhu..masa hari pertama puasa tu dah nak pegi, tapi last minit cancel.. so, dah alang² dah dok dekat ni, semalam kami terjah jugak mapley Hameed Central Market.
 
cheese nan untuk orang ngidam... hadif pon suka, tapi cicah dengan susu lah.


 pekena skali ayam tandhori.. perghhh....


haku makan megi goreng jek.. lama dah tak pekena megi.. kuning telur dok golek² paling tak tahan tu! hiks..

p/s : pekerja kat kedai mamak memang efisien kan? orang ramai camne skali pon, cepat jek order sampai.. tapi jenis sengal tak paham bahasa pon ade jugak! huhuh..

11 comments:

eima said...

aku pun dok tringin nk mkn roti kosong gak ni ... tp bila mlm je aku kenyang bantut nk mkn ...

tp aku suka kat p.15 depan nissan tu kuah die sedap...

syanasaid said...

adoiii dugaan di pagi hari
huhu

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sedapnya roti cheese

ummiaqeef said...

ni mamak kat warta tu ek..laki aku pun suke ajak mkn situ.. roti nan ngan ayam tandoori..huhu

INTAN said...

pergghhh!! meleleh tengok megi goreng telur mata tuh! peberet!

eima said...

tak leh jd ni ... mlm karang aku nk terjah la ...
nk mkn jugak wlupun ckit

hyazz said...

wahhh...bess nye roti cheeesee... leh try ni

|| NaFiRaa || said...

pergghhh.. mendidih perut.. cedapnye~

eB ezrin said...

megi grg ngan telur.. pergh :)

zaidah said...

bleh buat idea untuk berbuka nie...

Bionic women said...

hai kay...
siusly harini me dapat online from opis..hahahhaha..
terliur gilos tengok nan tu..
indu kat cerita hadif lah plak.hehe