Jom beli Barang Raya @ Putrajaya


Hari ni dah start SALE!

poket tengah rabak ni la ko buat sale kan??? mak tengah kayap ni baru pindah umah....


larat tak larat ko nak sesak² dalam nih??? jualan dalam khemah berekon, tapi bile dah meramai, aroma ketiak je la yang bau pon. kekekeek... dah 2 taon berturut pegi, barang memang murah. tapi maknosia? nak bernapas pon susah hokey dengan puasa lagi kan? nak pilih barang pon main capai² dengan tangan, jengket² kaki. ko mampoo?? oh, tu pegi time lunch hour memang lah meramai kan?kan?

so kengkawan, nak pegi ke tak?? nak pegi ke tak??

5 comments:

eima said...

org p.2 mmg untung la .. boleh terjah dr opis je ...
klu panjang rajin leh la pegi

@e_da said...

nanti review kalau rajin ya mrs k ada jual apa tu? hehehe

♥cikmOt♥ said...

aku nak p jalan tar la...babaiiii

Mama'cfa♥ said...

semestinye pegi... thun lpas ja xpegi...

Ya ALya said...

tak g sebab jauh.........