Hari ni pakai Shawl baru dari Radiusite yaww!



cantikkan owner Radiusite ni? sangat gojess Ika ni tau!

ni kali ke dua kot shoping kat Radiusite... dulu penah beli shawl jugak kat sini, tapi dah lamaaaaaaaa..... 2-3 taon yang lepas rasanya... huhuhu...

memang dah lama follow blogshop die, selalu tengok-tengok je la kalau die update tudung/shawl baru... tapi dis time bile Ika upload shawl kat atas tu, nafsu dah tak boleh tahannnnnnn.....

semalam baru sampai shawl ni kat tangan, hari ni dah pakai. tak sempat basuh pong! ngehngeh..... lagi pun ni jenis chiffon, dop leh basuh mesin... kena dry clean...tapi takde makna nak dry clean nye.. celup-celup ngan softlan sudah... hahahaha...

jom tengok gambo i pagi ni dok tergedikx snap gambo kat umah b4 gi keje... ngeeee... @__@






















































Sekian, Wassalam.


p/s : oh ari ni nak halfday - bawak Hadif pi check up!

15 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

cun seyh..!!! :)

eima said...

lawa lawa ... ko pun leh jd model shawl gak ni .. tantik arrrr

eima said...

haaaaaaa ko eh la join sekaki ngan CM tu ..die checkup gak tu ...... sila cari CM kat klinik ye

LiErOSe~QiEmi said...

lawaaaaaaa..sesuaii wehhh

eB ezrin said...

wah comel :)

Pn. Zana said...

cantik..

Ya ALya said...

lawanyerrrr...............

deelira@deeliraz said...

cantik2.. =)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

cantek..cantek...:)

MrS. F!zA said...

eh you..ai nk jgk lah..pttlah cantik je ai tgk..nk rembat pink biru itu..

JaSSNaNi said...

uwaaaa.. cantek nye shawl baru ni.. 'mmg kelas ko jah'.. ehehe.. :P

~aSHa~ said...

tuan punye blog ni pun gojess jugak bila pakai shawll tu

munna said...

cantik shawl baru dgn tuan punya shawl

nqr said...

lawa lawa sekarang ni ek shawl..

btw.. nak join contest tak? chance to win tshirt hard rock cafe warsaw :)

http://karipapsayur.blogspot.com/2011/09/eid-1432h-my-besties-with-matase-sutera.html

Chekgu Azrine said...

cantik sangat.. i like it!!