Artis Plastik?



pic from MediaMalaya


kantoii sudah Rafidah Ibrahim ni~ Tu rambut ke tudung? lagi pon aku memang tak berkenan die blakon Kasih Alia ade adegan peluk² bagai.. perlu ker?

yang dalam bulat tu si Mamat Sepah tu kan yang tolong snap gambo??


ape pon, biarlah mereka bahagia dengan cara mereka...


peace yaww!

15 comments:

Pn. Zana said...

huhu. mmg plastik pong..:)

::Mamalyna:: said...

dalam kasih alia tue selamba jer berpeluk bagai... artis2 ni bukan boleh percaya pun...

.:Mama Dhia:. said...

kantoi sudah...hhmm..speechless..

MrS. F!zA said...

tu rambut langsuir dr arah belakang kot :p

syanasaid said...

kantoiii
hahahaa

eima said...

fesyen semata je ni

Ya ALya said...

kantoi sudah......

akiratoriza said...

la ye ke??? tak sangka plak dia begitu kan edisi mak jarah) kihkihkih...

Sidratul Muntaha said...

hmm..
kan dia mmg on off and on off pakai tudung dari kolej dulu
ape nak heran..
mmg dia gigih nak jdi artis la rasanya
tu yg dari zaman kolej gigih join contest reality show bagai
ape nak heran maaa...
artis la...
artis...
huhuuhuh..
mesti ramai tertipu neh!
agagaga\

mummy Darin said...

x sukanya,,, benci tau...

JaSSNaNi said...

baru tau gak ni.. huhhhh.. mmg menciiii.. ingat dah baik sangat2..

deelira@deeliraz said...

terkejut jugak tgk td. teruk dia kena hentam skrg ni.dl bersih je.

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

linda pun bkn baik sgt..tudung pun kejap pakai kejap bukak..tp mmg terkejut tgk fida nih dlm cita kasih aalia, mmg x sangka yg dia akan peluk2 ngan ikram... frust betul tgk...

munna said...

terkantoi sudah..... hari ni last eps citer kasih alia kan?

Jasmin Ibrahim said...

http://aidanatasya.com/gambarmamat-sepah-mengaku-salah-dedah-gambar-fida-tak-pakai-tudung/
try tgk link ni....sy pun slh phm gak smlm...tp lps baca,baru phm..mamat tu yg kontrovrsi nya....mencapub je lebih...