Korang Perasan tak???



...... ke aku sorang je yang lambat lembab tahu ade benda alah ni??? hiks.


semalam aku klik la salah satu gambo kat belog aku ni, nak tengok tumbesaran gambo tu... sekali die keluar dah macam rupa album kat Facebook daa... sila rujuk gambo di atas.... berderettttt gambo bersusun kat bawah tu... just klik next.next je untuk tengok gambo seterusnya... best kan?

pembaharuan yang memBESTkan kot! good job blogspot!

5 comments:

eima said...

aku br prasan ... tp klu open new tab tak plak jd gitu ..sbb slalu aku open new tab utk tgk tanpa ganggu entry tersebut....

MRS. K said...

eima ~ tapi yang ni tak ganggu pon.. ko klik je otomatik die kua tab baru... sonang jok

Sidratul Muntaha said...

hmmm..
belah mana yer?
semalam ade jugak klik2 gambo2 dlm blog sendiri tapi takde kuar gitu pun.
maybe tgh mlm tdi kot application tu valid..

hyazz said...

ha a la k, bile k bgtau baru kya perasan...hihihi...kategori lambat juge la nih

ummiaqeef said...

xde plak jadi gitu lagi..