Projek Mega Lunch semalam




semalam saya cuti jaga Hadif - maka, terhasillah juadah seperti di atas... dapat la jemput kengkawan datang beraya di umah - lunch time!

aku jemput Eima Manje, tapi semalam die tak bawak kete. so tak dapek join. huhuuh.. si Izan CikMot pulak katanya cuti ... so next time lah korang yer...

11 comments:

mama tisya said...

wah meriah menu

Haslinda said...

gila nampak sedap dan menarikkk

Ena said...

wahhhhhhhhh...

best tu..

eima said...

huuuwaaaa sedap nye mangga tu ....
kirenye 2 mak buyung tak dpt gi la ni... rugi betui...

munna said...

wah..penuh meja.... mangga muda tu yg buat kecur air liur

LiErOSe~QiEmi said...

aku ko tak jemput pun...hihi

wehhh sungguh menselerakan juadah ko tu...nyum..nyumm..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

perghh..Kak K ni mmg terror lah msk2!!! I loikke!

Ya ALya said...

sungguh menyelerakan.....nyummmyyy

hajarus said...

wow banyaknyer menu.... sedap2 plk tu... pandainyer mrs. k masak...

.::Lynn::. said...

eima, mari la mai umah ambik mangga

@e_da said...

rajin nya mrsk.. kalau dekat nak tumpang terjah.. hihi