Hanya RM58 penginapan 2D1N di Fraser’s Silverpark Resort, Pahang


.
lalalalala... senangnya dalam hati... pagi² tadi terus check Groupon, nak tengok kot ada deal-deal yang besh!! dan ternyata ada banyak gak deal best kat Groupon nih! i suke groupon lagi dari mydeal, milkadeal tuh. hehehe.. dan yang paling best, aku telah berjaya membeli pakej penginapan 2 hari 1 malam di Fraser's Silverpark Resort dengan hanya RM58 sahaja.. yeeehaaaa!!! dah ada satu percutian dalam tangan untuk taon depan! ngehngeh... kite pegi dekat² je la nok coz tak beli  satu pon tiket flight masa AA buat promo haitu... taon depan adalah percutian travel by car sajok! hehehe....


jom cepat-cepat! sama mau beli jugak penginapan murahhhh amat ni klik SINI jek...
.
 Fakta
Stay period: Jan 1, 2012 – Jun 30, 2012
 
ada masa 6 bulan nak redeem kupon ni, so banyak lagi masa.. boleh pilih hari yang korang free... aku pon beli kupon ni dengan 2 lagi budak opis.. leh pegi together².. lagi ramai lagi meriah... heheheh...


Nearby places of interest
  • Jeriau Waterfall
  • Royal Fraser’s Hill Golf Course
  • Flower Nursery
  • Fraser's Hill Lake
  • Mini zoo and park
  • Museum
  • The Paddock- Archery
    - Horse Riding
    - Woodball
  • Jungle trekking
    - Hemmant Trail
    - Bishop’s Trail
    - Abu Suradi Trail
    - Pine Tree Trial
    - Rompin Trail
    - Kindersley Trail
    - Maxwell Trail

apa tunggu lagi!! jom pegi bercuti Fraser Hill!!! klik SINI kalau nak beli kupon nih yek!


.

8 comments:

Pn. Zana said...

pun rasa nak beli. tapi tgu lu lepas discuss ngan asben ..:)

eB ezrin said...

hi dear. mmg best... tapi... can u pls call me 1st b4 u go? ader info skit nk bagitau :)
012-564 8704

bukhairiah said...

penah g Fraser tp dok Rumah peranginan persekutuan..RM50 smlm...book 2 mlm tp dok smlm je..sbb sehari dh bis round ctu

Ya ALya said...

nak kena beli gak ni.......memang murah,tapi nak kena regester dulu kt groupon

Nad @ MamaZakwan said...

cambest jek! :)

adianiez AIDA said...

tq for the infor. aida baru jek like page groupon. lom beli. insya'Allah nak usya usya gaks their best deal :)

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

munna said...

bukit fraser...menenangkan jiwa ....

::NureeN:: said...

mm... hope call eb dlu yerr b4 pegi.. :)