Dah dapat tempat IDAMAN untuk sambut BESDAY aku... yeay!

.
.
.



kat mana???




















































































@ HAVEN RESTAURANT (AMPANG LOOK-OUT POINT)


tadi bukak Mydeal, terus nampak offer nih! apa lagi. terus aku grab.. memang dah lama nak pegi sini.. teringin sesangatt.... akhirnya mimpi jadi kenyataan... cheeewahhh... tak sabar nak pegi bulan Januari nanti sambut besday aku kat sini... ngehngeh...


dalam kepala aku memang dah dok pikir nak ajak laki aku celebrate anniversary kitorang kat sini 23hb nanti.. tapi time tu kitowang kat kampung coz adik aku kawin.. so, sambut kat umah mak je la nampak gaya kan? tapi memandangkan minggu depan nye besday aku, so why not sambut kat sini.. bagai mengantuk disorongkan bantal (bedal je pepatah), ade pulak deal makan² kat sini, memang REZEKI lah!!! offer banyakkkk gilerrr tu weh! kalau dua orang makan patutnya dah RM100++, bila guna baucer ni aku kena bayar RM50 sajok untuk 2 orang!!! wahhh... ini sudah bagus! penjimatan berganda! mak sookaaaa...


jangan la nak heran pulak.. kalau bab-bab planning sambut aniversary/besday memang orang pompuan la paling hebattt kan? haahahah.... laki aku mana reti semua ni noks! tengok komputer pon jarang².. dah kejenye tak perlu ngadap pc... so, memang die tak kisahhh kot deal² camni... yang die tau, aku buat plan, die ikut dan bayar saja.. buat la ape saja, die setuju jek! senang keje mak!!


ohhh.. laki mak dah tanya tu nak hadiah ape sempena anniversary/besday!!! tapi bagi satu hadiah je la sebab tarikh anni/besday dekat².. huhuhuhu... tak kisah pon, asal laki bagi hadiah.. kalau tak kasi... tido luar lah kau! hahahah..




ok.. jom tengok sikit ape yang best pasal deal Ampang Look-out Point nih....


Dig into this scrumptious feast of a 2 Course Western Set Meal, complemented with a refreshing burst of ice lemon tea; at a mouth-watering price of only RM25nett instead of RM57.20!

Choose from a myriad of main courses - from succulent meats, juicy fish fillets, springy noodles and pastas to oven-baked pizzas - and savour this ambrosial feast for the senses. Further quench that appetite for savoury goodness and slurp down some soup - choice of creamy chicken or mushroom.










haaa.. pilih la mana menu ko nak makan!!! hehehe... tak sabar.....

sape yang nak beli deal ni, cepat².. tinggal bape jam lagi nak tamat deal nih.. cepat yek!!!

klik MYDEAL

.


13 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

eh...ni yg kat atas bukit tu ke? nak pergi jugak lah! tapi nak celebrate besday sape ni? hahahahha..kita lah..semua in advanceee...;p

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang best kat sini...nak nak pulak waktu malam...fuhhh peluk2 suami isteri sambil tgk pemandangan KL...ala2 ombak rindu gitu...ekeke..

p/s: Best nampak lobster kat sini

eB ezrin said...

yer ker? bestnyer. :)

|| NaFiRaa || said...

paling suka ayat nih~
'aku buat plan, die ikut dan bayar saja'

part dia bayar yang best tuh.. muahahaha...

..nOj.. said...

makkk oiii makanan seme selera2 ni. dapnye paling dap yg gambo burger atas skali tu.

syariza09 said...

mkn la ayam terjongket tu..mesti u pon terjongket gak

Mama Gee said...

tangsalmon tu yg akak tak tahannn tu....

mama tisya said...

mmg murah tu

munna said...

WAH! BESTNYA...ROMANTIK GITU...

shark said...

aisey...
cambest jer menu kt ctu.
sambut besday kt ctu r thn depan:)

etiey.com said...

wahhh. memang heaven sgt... mesti romatik habis kan? hhh

@e_da said...

murah... murahh tempat ni best view kl.. penah pegi

ietams said...

jenjalan singgah sini baca! ^_^