Sup Urat Ketin l UK Restoran

.
.

Assalamualaikum n gud morning.

ramai ke yang pose sunat ari ni??





entry ni dah lama perap.. tak sempat nak mengarang. dok lam draft jek.. hehehe... edisi makan² sup urat ketin ni dah lama sangat dah... 2-3 bulan lepas kot. nasib la! muahahaa...

Restoran Sup Ketin UK 
Seksyen 7, Bandar Baru Bangi,

 pegi makan lunch ngan opismate... restoran ni tengahari cam biasa ada nasi campur + sup urat ketin. satey pon ada kalau tak silap aku.. belah malam tak sure pulak bukak ke idak.. huhuhu...



 amacam? tempting tak???? pergh.....

1st time kot aku makan urat ketin nih.. sedap jugak! aku kan kalau benda pelik² camni payah skit nak masuk tekak.. tapi yang ni sedappp lah! nanti nak try lagi..


"Keting ialah urat kaki lembu berwarna putih dan disaluti lemak. Ia perlu direbus untuk mengasingkan lemaknya".





*bukak pose hari ni nak makan ape yek?? hubby ku outstesen seminggu ke bahagian Timur Malaysia. jadi superMak kejab! paling malas nak meneman anak tengok karton smpai kui 1 pagi.. slalu ayah die yang teman. huhuhuh...


.

11 comments:

shark said...

uh...
1st time dngar..
besa kt klantan jer sebut ketin2 nie:)

eima said...

aku tau kedai ni kat mana .. tp tak penah pun singgah sbb nampak kedai ni cam rega bleh tahan ....


jauh gile lunch ko ek .....

.::Lynn::. said...

peh... dah start pose gantik ke cik kak

MRS. K said...

.::Lynn::. ~ harus la sementara tgh free ni cik kak oii

MRS. K said...

eima ~ jauh ker? dekat je kot putrajaya-bangi.. muahahaha

etiey.com said...

hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyyalh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

wahhh sedapppp! memang suka sgt...

hyazz said...

ngidam la ni...huhuhu...takpet den nak nolong...hahaha

e.l.i.z.@ said...

UK ni setiap masa bukak..ramai pulak tu org

tp eli x berani nk try ketin tu hihi

|| NaFiRaa || said...

ooohhh.. selalunye kalo musim raya korban ade dengar urat ketin nih.. sekarang dh di komersialkan.. bagusnyer..

eB ezrin said...

mmg nmpk menarik. kena try nih :)

kayyana said...

sup ketin??? erm... nnt leh try tp tak taulah bleh makan ke tak.. hehehe