Berbaju baru di Hari Lahir...

.
.
.
hari Rabu haitu singgah Alamanda time lunch hour. ada mak budak tu nak makan prosperity burger katanya.. tapi kesudahannya order yang lain pulak LOL! huhuhu... sempat la keluar masuk kedai² kat situ buat cuci mata... then masuk kedai Kitschen - sebab tengah sale tu yang masuk tu.. hehehe.. belek-belek-telek-telek jumpa yang berkenan.. ada diskaun 70% lagi.. so, terus la rembat. malas nak pikir panjang.. ngengeh.. lagi pon malam tu nak pegi dinner sambut besday aku kan? harus la pakai baju bawuuu.... awww


blouse yang dirembat... takde lengan so kena pakai inner...


 laju..laju... buaiku laju....

my hubby cakap 'mentang² lah nak makan kat garden, baju pon kena bunga²' hakhakhak... nasib die kata camtu.. dalam hati takot die kata 'hai, beli baju baru lagi???' hahahaha....

.

5 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

comel bju..selamat hari lahir ye..semoga semakin murah rezeki dan diberi kesihatan yg baik..

LiErOSe~QiEmi said...

alorrr apsal tak amik gambo berdiri, baru nmpk baju comey tu

MRS. K said...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny ~ tq for ur doa...

MRS. K said...

LiErOSe~QiEmi ~ tak berani aku nak publish kat sini. terbonjol sana sini.. malu la i..hahahaa

Qhaifa Nur said...

hepi bufday...

cantik baju tu...