Merembes ayaq liuq!

.
.

sambal ikan bilis tumbuk + ikan kedera masin

dapat 2 jenis lauk ni pon dah cukup! tak payah lauk lain. makan dengan nasik panas! perghh... berasap! komfem bertambah²! mak mertua lalu pon tak perasan... ngehngeh...



sedapppp ohhhhh!!!! meleleh² air idung, kepedasan melampau yang sedap!

.

11 comments:

|| NaFiRaa || said...

adeh~ makin lapar lah perutku ini..meleleh jugak nih~

hajarus said...

mak ai..... memang betol2 wat meleleh ni mrs k.... kalau hjr la hari2 lauk ni mmg xde nak diet la sbb sure akan tambah berpinggan-pinggan...

ibuayu said...

Menyelerakan

eB ezrin said...

mmg terbaek la. suker2 :)

munna said...

MENU SAMBAL IKAN BILIS TUMBUK TIME SAHUR MASA RAMADHAN WAJIB ADA KAT RUMAH MUNNA

Cik Puan*PIE said...

aku pun suka smbal ikan bilis tumbuk tu.tp aku pnggil smbal ketuk..aduhaii, letak lak mangga wei..lg terangkattt wa ckp sama lu..fuhhhhh

eima said...

sambal ikan bilis tu cam resepi kak ya kan..... sedap tuh ....

MRS. K said...

eima ~ yang ni style mak metua lynn lah

ratna said...

Kalau cam ni air liur gue pun meleleh...!

kayyana said...

mak aihh.. lauk kegemaranku... wallaaa..

Aini said...

Wah! Memang nampak sedap... haih~ kalau lah kat Austin ni ada ikan bilis... dah lama buat dah ni... makan dengan nasi putih panas... sedapnya!!! *sigh*

p/s: Salam perkenalan yer... selalu datang jer tak komen, kali ni terliur sangat.. sampai tak tahan.. nak kena komen gaks... hahaha...