Kalau takde Merah, Pink boleh tak????

.
.

merah dengan pink kira adik-beradik tak? muahahaha....

Time to don RED all over again this 11 January 2012 as the annual ROASTERS Eating Day (RED) is back! Wear RED – the colour of life, to celebrate good health and vitality through good eating and healthy living with Kenny Rogers ROASTERS (KRR).


hohohoho.. dia dah mai dah..... taon lepas aku tak join pon... tapi ade la nampak orang beratur punya kemain panjang sebab nak makan buy 1 free 1 tu kan... terbantut selera nak makan . muahahahah... lagi pon time lunch hour opis mana cukup masa nak q panjang lagi, tunggu depa masak lagi, nak makan lagi... haih! aktiviti camni buat ngan kengkawan opis best la. meriah.. ngan laki sendiri... ermmm tak kot! huhuhuhu...


 berpink pulak haini... huhuhuh...


tapi aku pakai kasut merah... aci la kan?? bukan baju jer, footwear and accessories pon die kira hokey. hehehe...


ni untuk info je la yer, kot² sesape ade masa nak pi terjah hari ni kan? aku tak pegi lah, lunch time ni nak pi melawat member kat spital.... sape yang pegi tu have fun hokey!

.

10 comments:

@e_da said...

alaaa rugi la.. arini i pakai blue... huhuhu

♥cikmOt♥ said...

boleh boleh...ko kena beratur belakang sekali...hehehe

MRS. K said...

♥cikmOt♥ ~ org tu beli selipar merah sempena ini kah? hik

Faina Arisya said...

kebetulan.. hari ni akak ngan kawan2 opis ramai gak pakai merah.. huhuhuh.. tapi nak pergi tu cam malas jerk sebab tak nak beratur..

|| NaFiRaa || said...

x dapat joint sebab pakai baju ijo hari nih..kikiki

shark said...

uhhh
nk makan pn ada tema ek..
tp xper..
murah punya pasal:p

Mama Gee said...

masuk2 je KnR tu kasi angkat kaki tinggi2 sket...heheee

dress tu mmg samalah..hehe tp akak beli kt blog lain...mahal lg dr kat GG tu..ceh..rugii oooo
{err tp kan kain dress dia nipis sgt le..akak tak ske...huhu rsnyaa ni le first & last pakai kt opis }

kayyana said...

mesti kenny rogers penuh dengan warna merah arini kan..

~aSHa~ said...

pink dgn merah adik beradik jer...nama ayah n mak sama...

Sidratul Muntaha said...

pergi dah..
kenyang..
burpp!
alhamdulillah..