Makan KFC lagi Murahhhh dari makan kat Kafe Opis!

.
.
Kafe opis aku dah lama giler tak bukak kot! depa cakap nak tukar tender lain, tapi dah masuk taon baru non-ado lagi. Teliti sungguh depa pilih tokey kafe baru nih! sampai skang tak nampak muka lagi lol! huhuhu...

walau bagaimanapun, itu merupakan satu alasan buat kami-kami-kami untuk pegi makan jauhhhhhh sikit.. ngeeee.... ye la, dah kafe tutup kan? nak tak nak, kena jugak cari makan #padahal ade je kafe kat bangunan sebelah.. huhuhuh...

Lunch time tadi pegi Alamanda.. pegi cari makan + cuci mata... my fren nak makan mcd. tapi aku cam muak pulak nak makan beger.. so, berlegar la aku pi cari makan tang lain... tengok punya tengok, kat kfc tak ramai orang... what?? #amat sukar dipercayai. okey. okey. KFC Alamanda dah improve banyakkkkk... ada 4 kaunter bukak masa tu.. mesti depa dah dapat komplen aku tu kan? #bajet depa baca komplen haku.. huhuhuh...

so, aku tapaw sajok dan makan kat mcd skali ngan kawan² aku. hehe...


 KFC Famous Bowl~ hanya RM5.20 termasuk cukai. murahh oiii! ada nasi + ayam + air + cukai. kat kafe opis harga mencekik daghah oii! makan pagi pon dah cecah 6 hinggit lebih.. phewww...


nasi dia cam lembik² gitew.. ada rasa black paper.. boleh la layan time perut melapo...


promo terkini ~ KFC Lunch Treats...

okey. okey.. aku amik yang paling murah.. hahahaha... #kantoi.

.

7 comments:

munna said...

murah tapi kenyang.... mmg terbaikkk

isabelle said...

alaa..lunch je ke?
baru nak berangan nak mkn kfc mlm ni

ratna said...

Eh eh bestnya kfc ada set2 mcm tu...

MRS. K said...

isabelle ~ lunch je yang

eima said...

sku tk prnsh lsgi cubs..sedap ke wei...aku pun slalu layan fast food sbb murah dr mkn nasi

::NureeN:: said...

x pernah try lg sbb bila lunch sure nk cr nasi putih lgpon kat penang nasi putih murah lg.. :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ha ha ha la ni banyak fast food yang rebut2 nak turunkan rege time lunch kan...mak ai lamanya cafe tu tutup, kalo bukak tu mesti chef dari hotel 5 bintang yang di amiknya...