My 28th Beautiful years.... Happy Birthday to Me!

.
.
.
Alhamdulillah.... bersyukur ke hadratNYA kerana aku masih lagi diberi nafas untuk menghirup udara di hari jadiku... dan berharap kehidupan tahun ini akan lebih baik dari tahun sebelumnya.. ^________^

Terima kasih kepada kepada kawan² yang wish besday aku di Facebook.. pepagi buta lagi dah wish...  TQ jugak yang sms, bbm segala... macih.... moga doa² kalian buatku dimakbulkan. Amin.

Terima kasih buat suami tercinta yang belanja makan sempena besdayku malam tadi... terima kasih jugak untuk hadiah-hadiah itew....

Terima kasih Hadif sayang sebab nyanyikan lagu Hepy Besday buat ibu walaupun tunggang-langgang n hujung² je bunyi lagu tu. ngeeeeee~

Terima kasih ibu mertua pepagi la dah mesej hepy besday. siap dengan request nak cucu ke-2. hiksss... InsyaAllah, akan diusahakan....

dan Terima Kasih tak terhingga kepada kedua ibubapaku. Tanpa kalian, tiadalah aku didunia ini.... jasa  mak ayah tak terbalas rasanya.... hugs...


 dan ini aku. gambar di sambutan hari jadi bersama suami dan anak malam tadi~


 dan tak lupa hadiah dari suami. tq sayang...


p/s : umur je makin bertambah, tapi jiwa tetap muda youuu........

.

26 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUU!!!!

Chekgu Azrine said...

happy birthday frend!!

LiErOSe~QiEmi said...

Happy Birthday Kay Khoddd..

Eh, makin bertambah usia makin cun aaaa aku tgk kat gambo tu.. errr ke ko edit ni kasik nampak lawa hahahaah

~aSHa~ said...

hepi besday dik

::Mamalyna:: said...

hepi besday... semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan beri cucu ke2 kat mil

.::Lynn::. said...

happy birthday!

baju baru... auwwww

MRS. K said...

LiErOSe~QiEmi ~ weh.. orang tu dah meninggal pon.. ko nih!!

mana ada edit, memang semulajadi cunnnn la hahahah

Mama Zharfan said...

epi besday!! moga terus happy & sukses..amiin

::NureeN:: said...

hepi besday... moga pjg umur & dimurahkan rezqi.. AMIN..
Mrs K.. kg bt 7 rambung tue yg menghala ke siong tue kan.. nureen kat kupang :)
kita beza setahun je :)

@e_da said...

happy besday to u dear.. semoga dilimpahkan rezki thn ini.. wow sembonia... i likeeeeeee

MRS. K said...

::NureeN:: ~ tak, batu 7 menghala ke kroh/pengkalan hulu

MRS. K said...

TQ uolls for da wishes!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

happy besday! suka dapat h/bag!

Sidratul Muntaha said...

oklah tu 20 series lagi
aku ni thun ni dah 30 series..
agak2 boleh la bentang red carpet!
ahahahha
adoyaii!!
30 dah?!!
owh yer..
happy birthday ye dear.
moga ALlah sentiasa merahmati dan mengurniakan permintaanmu selalu.
insyaa Allah!

syanasaid said...

hepi bday!!!
semoga ko bahagia selamanye

amie tiez said...

wahhh ... happy bday ... moga sentiasa sihat dan happy ;) ...

Ena said...

epi besday.. sama bulan dan bintang la kita kan.. eh! tetiba.. sama bulan saja.. hihihi..

mamamarissa said...

happy birthday K *hugs*

eima said...

epi besday K ... semoga panjang umo ngan murah rezeki...

tetiap tahun hadiah besday laki ko bg beg sembonia ek ...hehe tahun lepas pun sama gak

MRS. K said...

eima ~ wei taon lepas wallet paris hilton lah! henbeg tu 2 taon sudah.. ngeee...

hajarus said...

hepy besday mrs.k.... wow sure cun melecun handbag tu... :)

syariza09 said...

epi besday...umo bertambah pon, u still young :)

mMoOnN aAlLeEaA said...

selaamt ahri lahir k.semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu

aizu's life said...

hEpy bDay 2 u...
smoge pnjg umo, murah rzki, mude slaluu.. ekeke..
kompem senyum sampai tlinge spnjg arini. maklum ler, cik sembonia d cc.. =)

MRS. K said...

syariza09 ~ eheheh.. itu yang nak dengo tu..

LiErOSe~QiEmi said...

jap2 k.. sape yg dah meninggal weh??? aku tak paham...