Melina Abd. Samad

 .

 si Melly yang gojes lagi manja... ni semua pengaruh Tentang Dhia.. hahaha...


dah la comel, jinak pulak! aku yang tak suke kucing ni pon jadi gewammm....


ni mak si Melly. Cik Sabariah namanye... menggebu sungguh!


sugar glider pon ado!! suke la hadif dapat main ngan kucing n sugar glider nih!
 
banyak betui haiwan ternakan kat umah makteh hubby aku nih! selain tu depa ada bela burung puyuh jugak (untuk jualan)


aku perasan si hadif ni memang minat kat haiwan² ni.. tak macam mak die.. cukup tak gemar dengan haiwan² camni... huhuhuh... so, oleh sebab minat hadif tu, apak die telah menghadiahkan bukan satu tapi dua ekor haiwan belaan untuk hadif... ape die???? tunggguuuuuuuuu.... heheheehe

tapi... tapi... salah satu haiwan belaan tu dah mati malam tadi.. sadisss.... kesian hadif! nasib die tak mintak ganti.. hewhewhew...

.

10 comments:

Chekgu Azrine said...

tak minat jugak.. geli..kucing okla..

.::Lynn::. said...

owh... Melly

myaishahhafiz said...

sya suka kucing,
dulu masa bujang ada la bela, tp skrg nie x dak masa... hu hu hu

eima said...

SUGAR glider sepupu aku fahim pun sgt suka jg...ingat nk beli sekor...tp rega mak aih tak mampu milik...huhuhu

MRS. K said...

Chekgu Azrine ~ tu la.. dah try tapi tak boleh jugak.. penggeli kot!

myaishahhafiz ~ kan? nak kena jaga memolek..

eima ~ kalau dah minat, apa salahnye wei... tapi kena jaga bebetui la

e.l.i.z.@ said...

ya rabbiiiiiiiiii comel gileeeeeeee melly tuuuu...tp lawak la nama mak melly hahhaha kampung habis hahahha

Sidratul Muntaha said...

ara klu bagi menatang memang dia minat
aqil?
penakut nak mampos
huhuuhuh
telur kuning dgn nasi beriyani mmg sedap
takyah ayam pun takper..
huihh

kayyana said...

melly tu serius comel.. comel giler.. geram nyer tgk.. apak hadif bg ape??? mesti ikan kan.. sbb ikan je senang jg dan senang mati.. hehehe..

LiErOSe~QiEmi said...

aku pun tak minat nk bela kucing weh.. geli + takot huhuhuh...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah sedap nama dia...comeynya...kita suka rabbit