Hotel Avillion Legacy Melaka

.
.
ampunkan saya penunggu gua.. :p

cite dah berabad baru nak update lol! kes godek² gambo lam pc la ni then baru teringat blom up ini gambo... ngehngeh... sambung balik kisah kerja sambil cuti di Melaka ujung taon lepas. :b


 meeting sambil cuti di sini - Hotel Avillion Legacy Melaka. hotel ni dekat dengan jusco melaka.


gambo wajib snap kalau duduk hotel


 oleh sebab dapat bilik sorang satu, harus angkut family sekali kan? tak sure la rate hotel ni bape.. dalam RM180++ kot! sila tgk kat website die utk kepastian yek!


 tv ni hadif yang konker.. ada chanel karton jugak


 meja make up


 berkelah lam bathtub.. ngehngeh


 syok sendiri~


 while omaknye dok meeting kat dalam, si apak bawak anak terjun pool. ok la kan? dari dok terperuk lam bilik je..


 sampai menggigil².... kecut bibir kaki tangan semua...


ni last day meeting. dah nak check out dah.. untuk cite seterusnya leh klik label MELAKA ni yek.. aktiviti lepas check out aku dah update dalam tu.. hehehe...

.

5 comments:

♥ Elin ♥ said...

syokk lah blog kamu nih..

sebb promosi melaka :)

peace..slm perkenalan.

::NureeN:: said...

salam kenal...
mmg mewah betol hotel ni.. klau nureen g cuti2 melaka bleh la singgah cini kan :)

kakngah said...

oh! tempat kerja lama aku.... keje kat situ dalam tahun 98/99. masa tu nama dia pan pacific legacy.
masih sama macam dulu. tv pun tak upgrade ke lcd lagi....

LiErOSe~QiEmi said...

tak penah check ini sini.. biasa gi service apartment aje hiihi

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. kalo cam ner lah gayanye.. tiap2 bulan gi meeting pon sonok..kikiki