Permata yang Hilang!

.
.


Perasan tak? perasan tak? ada satu batu brooch tu dah hilang... sobsss... cacat sudah paridah ku... T____T aku pon tak perasan bila jatuhnya batu tu.. membe aku yang tegur batu tu dah hilang satu...

tapi nasib baik la boleh ganti yang baru for free.. just pegi butik Fareeda dan suruh je die gantikan brooch yang baru... huhhu.. tapi takde masa la nak pegi ke sana.. kalau pegi, mesti nak membeli selai dua.. so, tunggu duit banyak sikit baru leh terjah sana.. huhuhu..

.

2 comments:

YaYaNsMuM said...

Alahai...dah cacat.huhu.Kalo ader lagi stone tuh, boleh gam je balik ngan gam UHU.huhu...

TeacherAzimah said...

askum, u r 1 of the winner in Friendship GA, congrats! tlg email nama dan alamat untuk tujuan pengeposan hadiah ok :-)

azima03@yahoo.com