Jom tukar kad Jusco kepada AEON MEMBER Card

.
.
lepas makan² kat SR, terus je melaju pegi kaunter jusco, time tu pon dah dekat kui 9 malam. klu ramai orang kang haru pulak nak menunggu.. nasib sampai kat kaunter ada la dalam 2 orang tengah que. 

"Come over to AEON & REPLACE your J CARD with New AEON MEMBER Card for FREE now till 30/4/12.  More exclusive benefits await you." 

so, sape yang belum tukar kad tu, sila la tukar before ujung bulan April yer.. nak tukar lepas tu pon boleh, tapi kena bayar la!


design yang baru ni tak menepati citarasa aku lah! tapi tak kisah lah. yang penting points dalam kad tu.. huhuhu


 sambil menyelam kite minum air... soping selai baju tido spuloh hinggit untuk diri sendiri


 baju basahan hadif


 boxer hadif lagi..


sejak hadif dah free diapers ni, harus lah pakai spender. ngeee~


p/s : dah lamaaaaa tak terjah jcard sale.
.

4 comments:

mama tisya said...

smlm pegi jusco gk, ingat nk tukar tp nombor giliran lmbt plak so next time la...

alinac lover said...

hoho best tu :) sy sent email ye.. nnti check ye

syariza09 said...

ooo baru tau la...

hyazz said...

bile nak gi jj bagitau ek..nak ikut..
dah expired dah pon