Sambutan Besday Suami!

 .
.
Hari Selasa lepas genap umur incik suamiku 30 tahun. hohoho... muda lagi tu! Men Life Begin At 40 *konon. so, takde la nak sambut meriah bagai.. biasa² sajok! cukup la dapat makan kat luar bertiga.. huhuhu... well, my hubby skang ni memang bizi giler.. kekadang weolls dah tido baru dia balik.. tak pon, masa i nak pegi keje pagi tu baru nampak bayang die.. adeh... tapi nak buat camne, tuntutan kerja demi mencari sesuap nasik untuk kami anak-beranak.. sobss.. love u laling :b

oh, weols dinner kat Secret Recipe Jusco Equin sajok.. sebab utama pegi situ coz nak tukar kad baru Aeon.


 besday boy! 

tak abis² ngadap tepon tengok website liverpool dia. sebelum korang tanya aku kasi hadiah ape, meh aku nak bagitau... tu baju yang Mr. K pakai tu la hadiah aku bagi.. hakhak.. itu je mampooo dah kata masa tu gaji tak dapat lagi.... huhuhu.. lagi pon laki ai dah pesan takyah beli hadiah mahai².. hikss...


 besday kek! seslice pon jadi la... ini pon tak abis aku makan berdua ngan hadif.


 makan bersuap!


 yang meraikan!


 yang diorder...


 ni ape ke nama die? ada thai-thai kat belakang...


 full set... pedas nak mampsss... ni aku yang order.. tapi makan sikit je then bagi kat laki aku.. pedas giler kot! memang tak boleh telan.. aku ni memang tak tahan pedas!


nasi sikit ni pon tak terabis nak makan coz dah melantak kek awal²..


ohhh, incik suami takde disisi untuk 10 hari.. outstesen la pulak! rinduuuuu lah kami...

.

7 comments:

munna said...

happy belated birthday buat mr. k.... semoga panjang umur dan di murahkan rezeki

MRS. K said...

munna : AMINNNNNNN

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alahai.. sweetnyer!
pepun epi belated besday 2 ur daling asben..

hhuhu, kite pun sama, asben pi meeting kl 2 hari, dh la alya nk demam ni, kaki kite lg.. adessss!

Nad @ MamaZakwan said...

hepi bday jugak! :)

kami dah banned SR haha!
kecuali kalu nak beli kek jek =p

|| NaFiRaa || said...

happy birthday to ur husband..

makanan yang sgt menggiurkan.. yum2~

LiErOSe~QiEmi said...

aku tak penah beli selain kek kat kedai resepi rasia tu.. mgu depan nak terjah plak tuk besday my hb

ops.. happy belated besday mr.k

kayyana said...

happy belated besday utk abang k.. hahahaha