Menang Tiket Wayang tapi Tak Boleh Pergi!

.
.

aku ada join contest kat website Tupai.com. so, dapat la hadiah saguhati sajok! huhuhu.. okey la kot.. join pon sekadar suka² jer..

Hadiah² :
T-Shirt "The Hunger Games"
Dua pas filem "The Hunger Games"


masalah aku skang nih ialah aku kena collect hadiah tu hari Rabu ni kat TGV KLCC kui 9 malam... memang TAK DAPEKK la kan? laki aku pulak kena outstation haitu.. adeh... walaupun hadiah die hanyalah 2 keping tiket The Hunger Games & tshirt, tapi pada aku sangat bermakna hokey.. penat aku perah otak pikir slogan tau. huhuhu...

tapi, aku dah dapat solution pong.. master contest WanSteddy suh aku try anta wakil. so, aku suh adik ipar aku pi collect tiket tu.. dapat la die tengok wayang free.. aku just nak tshirt tu sajok! huuhuhuh...

.

4 comments:

SyUhAdA said...

besnye..dpt t-shirt pon jd la kan..

Wansteddy Tales said...

master contest? pengsan sesaat... haha... wan pn xdapat join. serah kat adik kalau dia nk pergi. ironinya dapat lagi 2 tix filem sama, waktu sama hari sama kat tempat lain pula. dua2 tmpt xdpt g sbb damia kena ciken pox. xde rezeki nk tgk filem ni :(

eima said...

wah wah ... K dah terer wat slogan tu ... caya lah .. pasni leh menang keta plak .....

hyazz said...

caiyokk la k...dapat tshirt pon ok lahhh...