Shopping ape jerrr kat Langkawi tu??

 .
.
Kalau pegi Langkawi, bab pompuan paling suka ofkos la shooopingggg..!! ngeee.... sape tak suke soping kan? leh hilangkan stresss.... kalau nak beli pinggan mangkuk n towel, aku suke beli kat Idaman Suri. tempat die lebih luas, tersusun compare dengan kedai lain.. tapi kalau nak beli coklat, ofkos pegi Ismail Group... dan kalau nak beli sebenier macam tshirt/kain batik/fm/keychain plak, aku beli kat Beras Terbakar.. huhuhu...


 kantoi hadif korek idung!

ni antara hasil borongan kami masa kat langkawi... mak dan adik aku kot yang paling banyak memborong.. macam² depa beli.. aku soping biasa² je takat towel, coklat tu jek.. yang lain semua aku cilok mak aku punye sebab die beli banyak! hehehehe....

tapi yang paling best sebab aku punye wishlist dah tercapai... nak tau ape?








































grill pan!!!

dapat pan cap idaman suri pon okey ape! beli mahal² tapi pakai setaon sekali pon tak guna jugak!! so, bersyukur lah apa yang ada.. ini pon harap mak aku yang belanje.. tenkiu mak! lap u....


p/s : tengah dok pikir² nak masak ape ngan grill pan ni. ikan bakar kah? ayam bakar? steakkah???


.

8 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wah!pan grill tu best buat steak,:-)

GreenJade said...

wah dpt grill pan baru sure rancak bersilat di dapo pasni hehehe

masak lebih2 jgn lupe jemput kwn2..hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

wahwah...
dh masak2 guna pan baru tu
jgn lupa jemput kwn2 skali, hhaha!

LiErOSe~QiEmi said...

wah, aku nak gak!!

Chekgu Azrine said...

saya undi for steak!!hehee

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

Idaman suri mmg best shopping tapi zai dah tahu sesuatu ttg idaman suri terus potong stim nak shopping kat situ..

mama_umar_maryam said...

nmpk grill pan tu trus terbayang steak lah ;)..klu zt g langkawi pon rasenye beli coklat je kot..hehehe

kayyana said...

Wah... akak kite shopping grill pan smpai langkawi lah.. hehehe.. i love idaman suri..macam macam ada..