Woohooo... Dapat Penginapan PERCUMA 2D1N di Suria Service Apartment Bukit Merah Laketown


.
Sepupu aku (kakda) offer 1 nite stay kat Suria Apartment Bukit Merah.. tiap² taon memang die dapat bilik free kat Bukit Merah ni.. kompeni die sponsor.. taon lepas pon die ada offer Damai Laut Lumut, weolls siap planning bagai nak gather² kat sana. tapi tak jadi coz time tu mak aku sakit. T_____T. tapi taon ni dia dapat lagi apartment kat Damai Laut tu... dis time die cakap jangan tak jadi lagi! ....akan ku usahakan coz teringin nak pi Pangkor lagi.. hikss... tenkiu kakda.. lap u.

so, 2 minggu lepas die sms tanya aku nak ke bilik kat Bukit Merah? die dapat 4-5 bilik.. gilerrr TAKNAK kan?? even bukit merah dengan umah mak aku tu dekat ibarat kalau kentut tu boleh dengo *tifuu, tapi dah dapat bilik free kan? sape tak suke tido hotel? hahahah... #jakun. terus jer aku setuju ko! InsyaAllah, Jumaat malam ni kami akan tido kat Bukit Merah. ngeeee~ hari sabtu check out, then baru balik kampung.. hari ahad nak ke langkawi pulak! mak ayah aku nak jenjalan Langkawi sempena cuti sekolah.. ahli rombongan adalah seramai 9 dewasa 1 kanak²... huhuhuh..
.

pool Suria Service Aparment cantik dan besau ohhh!


Bukit Merah Laketown Apartment
dan ikut perancangan aku n hubby, weolls taknak lah masuk waterpark bagai.. asyik main air pon bosan jugak... nanti kat langkawi nak mandi pantai lagi... hehehe.. just nak bawak hadif pi tengok orang utan kat pulau orang utan tu.. huhuhu... haitu pegi just sempat naik skycycle ajok! huhu...


.

11 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

happy holiday! fyi, i pun pergi juga Langkawi!! Yay!

LiErOSe~QiEmi said...

bestnyeee aku dah lama nak gi bukit merah tau.. tapi asiknye tak berkesempatan...

err tade bilik lebih ke tuk tahun depan?? haahahah

♥cikmOt♥ said...

berjalan saja ko ek..heheh

syanasaid said...

woohooooo best2
selamat berjalan2
sakan ko ek cuti jelajah utara

.::Lynn::. said...

nak ikut...............

YaYaNsMuM said...

wah, bestnye dpt FOC lagik kan? TGk orang Utan tuh menarik gak, especially yang besar gedabak and agak tua tu...cool!ekeke

kayyana said...

arghhh.. jeles.. kak k nk g jalan lg.. hahahaha..

Nad @ MamaZakwan said...

nnt 28april balik tepeng lagi kn?
jom jumpe2 kat sana, hehe

MRS. K said...

Nad @ MamaZakwan ~ klu ikutkan camtu lah.. tapi tak jadi balik kot.. huhuuh

~aSHa~ said...

rejeki jgn ditolak...best nye

eima said...

gile besh