Shopping Dress di Thepoplook dan Getgorgeous

 .
.
yeyeh! berjaya tambahkan lagi baju-bajan dalam wardrobe.. ngehngeh...tapi pakainya baru sekali... pastu dah tak pakai² dah... huhuhu... yang best soping online ni apa tau? kan kite transfer duit online je kan? so, tak perasan duit keluar... duit tu tak nampak pong. so, perasaan kesal sesal tu kureng sikit laa bagi aku.. tapiiii kalau la shoping kat Jusco ke, Parkson Alamanda ker, terketar² kot nak kuarkan RM70 dari dompet sebab nak beli baju! huhuhuh...

jom tengok koleksi terbaru aku............


TALL Jersey Slip Maxi by ThePopLook - minggu lepas sampai kat tangan.. tak sempat pakai lagi.. huhuh.. dress ni labuhhhhh ohhh.. tinggi aku 160 cm still labuh kalau pakai. bersih la lantai soping kompleks kalau pakai dress ni.. ngehgneh.. kena pakai hill tinggi sikit baru okey kot!


Princess Jasmine Dress by ThePopLook - yang ni dah penah pakai sekali masa kenduri jiran MIL. laki aku sooka aku pakai dress gini ala² jubah gitu.. die suh beli lagi.. ngeeee~


 
iLovely Cardigan & Dress by Getgorgeous. dah lama aim baju ni.. haitu nak beli habis stok.. so bile die restock balik terus grab! dah penah pakai sekali masa pegi makan sempena besday incik suami...


gini la jadi kalau anak yang tolong snap.. ngehngehngeh....


close-up...


p/s : best pakai dress ni.. berangin jek.. hikhik...

.

8 comments:

Mama Gee said...

hehe akak nk let go gress wana turquoise ala2 getgoergeous punya dress tu nak tak?? Br pakai 2 kali....Kalo nk bgtau ek..sebelum di bawak balik kpg....rm40 jek..

Nad @ MamaZakwan said...

kay,
kalu kat poplook tu ada saiz xl tak?
pm ek!nak tau sesangat.. tq

bunga_rose said...

suke dress, tp dress biasanya labuh.. so takde size.. huwaaaaa

ummiaqeef said...

tgk drama ape ek kat tv haritu pooplook ni sponsor artis tu punye baju..

MRS. K said...

Nad @ MamaZakwan ~ ok dah pm tadi..hehehe

bunga_rose ~ ko kasi potong la skit dress tu.. hehee

syanasaid said...

santek!!!
aku pn da start terjebak dgn poplook
kt situ kalo dress tu tulis TALL mmg utk yg tinggi2

::NureeN:: said...

cantik.. sesuai utk org yg tinggi2 kan.. :)

mama_umar_maryam said...

wowwi!!!aku baru nk stat koleksi dress nih, lawo2!