Kesiannye die......

.
.
Alahaiii... kesian pulak kat anak merajuk sampai tetido²... huhuhuhu


merajuk sebab berebut tv ngan ibu... ibu die nak tengok mentor, yang si anak cam biasa la - karton 24 jam... hadoi... dah tentu² la ibu yang menang sebab si anak tak tau nak tekan remote lagi... uhuhuh... si ibu dok ralit mengadap tv, tup-tup tengok anak dah terlelap kat sofa... sayuu jer hati ni... sorry ye hadif, bukan selalu pon ibu nak tengok tv.. tiap² malam pon hadif yang konker.. ibu skejab² jer leh tengok...


.

10 comments:

@e_da said...

mmg kdg2 kena berebut kan.. bila tido tu yg x sampai hati tgk tu...

.:Mama Dhia:. said...

slalu gak berebut tv ngan dhia..tp la ni dhia pun dah pandai tukar channel (tp die pandai tekan atas bawah jer).. nyesal ajar..huhuhu..

mama maman aka yana said...

hehehe... mmg selalu berebut.. tp pasti la org tua yg lebih berkuasa kannn..:)

Nad @ MamaZakwan said...

alololo..
ksiannye die, huhu

juelee said...

sama la ngan jue, rayyan dok nak nengok upin ipin je.. aduhai...

::NureeN:: said...

merajuk smpi tertidoq ni letih kot.. letih merajuk hehe

eima said...

kesian hadif .... nampak sgt die boring tgk mentor...sampai tertido tu ...hahaha

tp klu fahim la kan die leh bertolak ansur ngan aku.. janji ko kena ckp baik2 cam cite merlin tu die pun ckp die suka even die tak suka punnn....

bunga_rose said...

haahhaa..cian betol, ibu kijam tau.. anak aku klu tekan remote musti 555 or 888.. saboo jelaa

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

hahaha..scene mcmnih kalau kat umah linda slalu jd antara ilham dah abahnya..

.::إﻞﻱﻦ::. said...

lebey kurang anak alin jugak...tp selalunya haziq yang menang heheh...

td alin rasa macam mrs.k je kat maxis alamanda kan...tp tetiba blank nak panggil aper...ibu hadif ke?
aiyo...sebb bengang dengan budak *maxis tu...haiip..