USS Trip | Gedix Santai dengan Cartoon/Film Character

.
.
Satu tips penting kalau pegi USS - cartoon or film character akan klua bila² masa tau. kat setiap zon mesti ada character kua. so bila nampak je character tu baik la korang cepat² beratur untuk bergambar ngan depa... coz belum tentu korang akan jumpa lagi untuk 2nd time yer... aku kalau que panjang sangat takde la gigih jugak pegi beratur.. snap dari tepi sudah.. muahahah...


masa aku pegi tu jumpa shrek dengan pari² tu jek! huhuh... dengan pari² malas nak snap. huhuhu


ni tak sure hero filem ape.. ngehngeh.. tapi yang penting sebab die hensem thats why kami begambo ngan die.. kekekek... mamat ni ada kat zon Ancienct Egypt.


wajib tonton show kat Madagascar ni yerk! bestt kot tengok depa gelek².. ehehhee


Madagascar Boogie ' I like to move it move it'


charlie chaplin


posing jangan tak posing


kungfu panda


tak sure ni karakter film ape.. huhuhu.. tapi bulu idung die panjang ko sampai terkeluar².. huhhuh


mamat kaki panjang...

 
rumah shrek!



ado byk lagi gambo tapi tepek yang ni je la.. kang muntah ijau pulak.. huhuhuuh


.

5 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Comel Hadif. Duduk dalam stroller pun always smile. Suka camera nampaknya macam mak dia. Haha. bwekk!

MRS. K said...

Shinnaz Ahmad Rasid ~ itu sudah semestinya.. huhu

Chekgu Azrine said...

takpe...tak muntah hijau.. suka je tengok..hehehehe

ratna said...

Hahaha...mamat kaki panjang tu hantu galah..

~aSHa~ said...

syokkknye hang