Tiket MURAH Universal Studios Singapore

 .
.
kepada yang dah bercadang nak ke USS tu, meh aku bagitau cane nak dapat tiket murah untuk masuk ke USS. korang leh jimat sebanyak RM20-25. itu pon aku rasa dah banyak leh jimat..


 ade sesape yang teringin nak datang sini???


harga sebenar dalam website Resorts World Sentosa


TIKET MURAH

HARGA NON PEAK SEASON**
RM145 Dewasa (13-64yr)
RM105 Kanak-kanak (4-12yr)
RM65 warga Emas (65 ke atas)
RM65 Express Pass (for jump que)

HARGA PEAK SEASON**
RM155 Dewasa (13-64yr)
RM110 Kanak-kanak (4-12yr)
RM75 warga Emas (65 ke atas)
RM100 Express Pass (for jump que)


harga dalam website untuk non peak season adalah SGD 68. klu convert RM lebih kurang RM166. tapi aku beli tiket dengan AKAK ni baru RM145. so dah jimat di situ...

caranya???

korang hanya perlu sms atau emel Rosmanizah Abdul Rahman untuk dapatkan tiket dengan harga murah! korang leh contact akak ni tru FB or tengok iklan die kat mudah.my.


 tiket

nanti bila dah buat pembayaran semua, akak tu akan emelkan tiket kat korang.. or korang leh pick up sendiri dengan akak tu... tiket die memang sekeping kertas A4 tuh, just bawak n scan sajok bila sampai USS. jangan risau scam ke ape, akak ni memang boleh dipercayai... boleh tengok testimoni kat facebook akak ni hokey!!!


p/s : berbaloi-baloi

.
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

12 comments:

lovelywa said...

wahhh..tenkiu2..bole la pegi pasni..hehehe

Chekgu Azrine said...

good info.. thanks for sharing..

firahadifa said...

i belum sempat nk gi lagi

eima said...

tak paham kat mana yg harga RM166 ..aku tgk 105 + 145 je ...

MRS. K said...

eima ~ aku dah edit dah tu

muffilicious hot-fix fashio said...

Hi.

Entrance ticket to Universal Studios- Singapore. -children
4 tickets
valid on 12 Nov 2012 (1 day )

Purchased with price S$170= RM 435
Ticket is transferable.
I wanna sell for only RM400 x 4 tickets
(bought a wrong day ticket )

can sell separately (RM100 for 1 child ticket)



please contact elipxgyrl@gmail.com
thanks yah
Maz

dhiera said...

serius ke akak tu boleh beli tiket murah? plan nak pergi USS ni next year.

nisa said...

Nak tiket murah LEGOLAND MALAYSIA? Sy pun jual on behalf travel agency juga. RM70 per adult/child for open date atau date tickets. Ramai dah beli ngan saya. Boleh refer facebook page kami. http://www.facebook.com/pages/Legoland-Tickets-Special-Promotion/406125792799253
thanks :)

nisa said...

Nak tiket murah LEGOLAND MALAYSIA? Sy pun jual on behalf travel agency juga. RM70 per adult/child for open date atau date tickets. Ramai dah beli ngan saya. Boleh refer facebook page kami. http://www.facebook.com/pages/Legoland-Tickets-Special-Promotion/406125792799253
thanks :)

S.A.L =) said...

nk contact no akak tu bley??xpown email add die,,tq

S.A.L =) said...

nk contact no akak tu bley??xpown email add die,,tq,, :)

S.A.L =) said...

nk contact no akak 2,,ngn email add die,,pliz,,