Madagascar 3 Memang Best! Sampai 2 kali pegi tengok!

.
.
okey,  jom sambung balik cite pasal sambutan hari bapa.... lepas makan² dekat toast box kami round² dulu dalam Mines tuh.. wayang kui 3.50 petang, so ada masa lagi nak cuci mata... hasil dari window soping kononnya tu dapat la 3 lai baju hadif.. ngehngeh. sale 70% tuh kat poney sana....

eceli cite Madagascar 3 ni aku dah tengok dengan jiran kat umah.. hehehe.. masa tu ayah hadif outstesen. bosan² kat umah ajak la jiran bawah pegi tengok wayang.. ngeee~
 
hadif n darwisy anak my jiran...

tapi masa tengok 1st time tu tak berapa nak enjoy sebab hadif keep asking pasal cite tu.. jenuh mak nak menjawab... kekekeek.. sebab selalunya hadif akan dok atas riba apaknya.. apak die la yang kena melayan soalan² tuh! hadif memang taknak dok seat sendiri yer... takut gelap kot! so memang tak beli la seat untuk die.... heheheh....

 Madagascar 3: Europe's Most Wanted memang best! harus pegi tengok yer.. bawak anak² mesti enjoy punya... cite die kelakar jugak n so colourful!!
 
 
http://1.bp.blogspot.com/-IZfmpCk_7ak/T6sh9wpBoEI/AAAAAAAAId8/-TPq2dN8EtI/s1600/4.jpg
 antara soalan yang hadif tanya : 'kenapa peguin tu kecik? masa pegi singapore dulu peguin tu besar......' hahahaha... masa kat USS dulu ada show Madagascar so semua karektor cite tu akan buat persembahan.. maskot peguin tu kan besar, so bila die tengok wayang, peguin dalam cite tu kecik pulak, so die tak puas hati! muahahhaa....
 
 
http://www.digitalcinemareport.com/files/business181de_1.jpg
 peguin yang bijakkkk sangat!!!
 
 
http://www.toonbarn.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/05/madagascar-3.jpg
 so comellsss.... 

walaupun aku tak penah follow pon cite sebelum ni, tapi Madagascar 3 senang nak paham n enjoy sangat!!!

 .

3 comments:

eima said...

my fav gak madagascar ni ... hehehe tp nk tgk wayang mmg tak la .. tgu alisha besar dulu la... fahim dah behave dah ade adek plak ...huhu

Chekgu Azrine said...

ramai yang cakap best citer part3 ni..kena gi tengok nih..

Nad @ MamaZN said...

bile la nak pi tgk ni..
adeyh!!!!
pungpangpungpang dok ajak kawan2 pi tgk
sekali kite sednrik tk tgk2 lagi, haha!