Toast Box, The Mines | Durian Pancake Sweet Chat

.
.
lepas sarapan nasi goreng kasih sayang tu, rileks² kejab layan tv then baru siap² nak kua jenjalan... nak buat aktiviti luar tak boleh coz jerebu so kite lepak dalam soping mall sajok... lagi pun hadif dah bising nak tengok tv besau lagi...

dalam kui 1 lebih weolls kua umah.. nak pegi Alamanda memang takkk la kot coz dah tau time cuti camni susah nak dapat tiket wayang... so, antara The Mines or MBO Spark je la yang senang nak dapat tiket wayang kot.. hubby tanya nak ke mana? aku cakap ikut je la, tapi dalam hati nak pegi The Mines sebab teringin nak makan pancake durian sweet chat lagi.. huhuhu... lagi pun kat MBO takde ape sangat kot... dan nasib baikkk la hubby belok ke The Mines... lega mak!

masuk je The Mines, terus cari tiket wayang dulu.... ala, takde cite bestt lah! semua cite best mostly dah tengok. ngehngeh... nak layan cite melayu cam tak sesuai la pulak takut hadif boring kang.. nama je nak sambut hari bapa, tapi sebenonye lebih ke anak.. huhuuh... so, beli la tiket Madagascar 3 walaupun aku n hadif dah tengok cite ni.. hubby tak tengok lagi... takpe lah, lagi pon hadif suka n as long die tak bosan dalam wayang tu sudah! beli couple seat - RM32! huh mahei...

lepas beli tiket jom kite jenjalan.. cam biasa klu pegi sini mesti hadif nak tengok ikan keli besau gabak tu!! besar gilerr weh.. klu teringat mesti tak lalu nak makan ikan keli.. huhuhu.... jadinya jom kite lepak kat restoran tepi kolam tuh.. so that boleh la hadif layan ikan keli.... aku nak makan kat sweet chat tapi hubby takmoh.. die nak makan lite² je katanya coz kenyang lagi makan nasi goreng kasih sayang aku tuh. :b

so, jom kiter makan roti sajok!

kami lepak di Toast Box


baru lagi kedai nih.. cam kelam kabut pon ado die punya staf.. mesin duit die rosak so kena kira pakai kalkulator n staf die pon kena refer menu nak kira harga. kes tak hafal lagi la ni lol!


hubby amik set no. 2 - set roti kaya+telur+kopi... aku order karipap sajok.. karipap die ala ikea punye ada inti telur kat dalam tapi ofkos la karipap ikea lagi terbaikkk!


bluerrkkk :b


dah memang hajat datang sini nak cari pancake kan?? harus ku carik jugak! kedai sweet chat ni dekat² sajok dengan toast box.. so jom kite tapaw!


3 ketui - RM8.40 campur tax


wallllahhhh..... sedappppnyerrrrrrr.........

.

6 comments:

Mama Gee said...

yg last tu tergodaaa lahhhh....adussss

bunga_rose said...

ko saje je kan... buat aku tergode.. klu nampak kedai ni mesti aku nak pekena gak pancake doyan tu hihihi

Chekgu Azrine said...

wuittt..nampak sedapla pancake tu.,,harus cuba!!

eima said...

wah wah .... nampak sedap last sekali tu ...

korg ni mmg happy family .... suka suka ....

♥cikmOt♥ said...

eh memagn sedap ek???aku kan pencinta tegar durian...

tunggu my officer wat kenduri duyan kat umah dia

~sikerangrebus~ said...

ok....gambar last tu sgt tempting!!!!....tq for sharing...

harus ke mines esok :D