Nasi Goreng Kasih Sayang sempena Hari Bapa~

.
.
haini mood nak cerita pasal sambutan Hari Bapa pada hari semalam sajok... so entry sambungan pagi tadi pasal buaya tu esok² la aku update.. hehehe..

so, sambutan hari bapa keluarga kecik kami biasa² ajok... just kua pegi The Mines untuk makan² n tengok wayang.. sambil tu soping sikit²...

pagi² tu aku just masak nasi goreng.. memang tak teringat langsung haitu hari bapa.. sebelum masak tu cam biasa golek² atas katil sambil layan fb kat henpon.. pastu nampak ramai pulak yang wish hari bapa kan??? terus aku 'alamak!' memang tak ingat langsung lah pasal hari bapa nih~

pastu segera terjah dapur nak masak nasik goreng.. nasik tu lebihan nasi semalam.. memang buat lebih sebab dah bajet nak masak nasi goreng esok hari nye.. huhuhu... ingat nak buat nasi goreng biasa jer, tapi memandangkan hari bapa kan terus je ligat otak ni pikir nak buat something special lah. #konon.

pas kelentung-kelentang kat dapo, ini lah hasilnya.... taraaaa.........














Nasi Goreng Kasih Sayang namanya.. uhhuuh... inspirasi dari nasi goreng Iqra'. tapi versi lain sikit la.. huhuhu... my hubby suke makan nasi gireng iqra' kalau gi makan kat foodcourt Presint 9 sana...


nasi goreng kampung + nugget + ayam goreng kicap + telur


nak resepi??? aku pon main hentam sajok.. hehehe...


teh o


The Man of my Life


Selamat Hari Bapa sayang...
awak adalah ayah dan suami terbaik buat kami...
heart you deep²... muacchhh ♥

.

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ya hampunnnnnnnnnnn sedap nyer!

deelira@deeliraz said...

wah.. lomantiknyer.. ;)
aku leh bayang ko meloncat dari katil lepas baca status kat FB wish hari bapa tu hehe..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah..sedapnya...
selamat hari bapa buat papa hadif

eima said...

wahhh untung cik abg ....
aku tak dak celeb8 pun ..wish lagi la... hihihi

sian laki aku ... kekeke

syariza09 said...

p.9 gerai yg mana satu...nk gak merasa ns grg iqraq

MRS. K said...

syariza09 ~ kedai 1st dekat dgn pool tuh.. yang goreng2 tu

ratna said...

So tempted with the food!

mama aleen said...

nak resepi..
saya punya nasi goreng tak penahnya rupa macam tu.. mesti pucat2 lesi

MRS. K said...

mama aleen ~ lebihkan ikan bilis sajok