Semanis Aroma Buffet Ramadhan MAEPS memang TERBAIK!!!

.
.
.
Baru kui 12.30 pm tadi aku published pasal promo Buffet Ramadhan MAEPS. dah siap emel dorang bagai pasal entry aku tuh.. tup² kesekejapan sajok depa dah reply balik! memang laju............. bagus betui!!!




so dengan ini aku layak dapat pakej buffet separuh harga!! maknanya aku kena bayo RM24.75 seorang! siap boleh bawak 4 lagi orang dengan harga yang sama!!! yeyeh.... belum pikir lagi bile nak pegi makan kat situ.. kena tanya boss besau dulu... huhuuh... jom jom sape nak ikut???

korang ape tunggu lagi?? cepat la up entry Semanis Aroma Buffet Ramadhan MAEPS.

.
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

murahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gilakkk!

Munnafendy said...

dh lama entry sy dlm draft.sbb dok pikir2 mcm xde masa nk pg sana...hihi...esok la kot publish

Chekgu Azrine said...

dekat mana erk??jarang gi buffer ramadhan ni..huhu

Nora Karim said...

SMTI

SyaNa said...

murah da tu
tp jauh sgt plak aku nk pegi pn
kalo tak, aku angkat tgn nk follow ko

eima said...

tahniah... tp aku tak la kot ...bg aku cam mahai je nk mkn ctu sbb aku ni tak mkn byk2 seklai gus cam rugi je.... hehehe

Nana said...

wah bestnye
aku xpernah email entry yg kita promote apa2
tak pernah terfikir nak wat gitu hehe
bagus gak eh pasni klw pomote apa2
kasi kt restoran tu skali
untung2 dapat free hahah

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya dapat diskaun lagik, tahniah2