Semanis Aroma Buffet Ramadhan | Berpatutan dan Berbaloi-baloi....

.
.
korang masih tercari² tempat berbuka puasa yang berpatutan dan under bajet? nak makan mewah tapi takmau kuar duit lebih?? hehehe... ada satu Buffet Ramadhan nih yang memang berbaloi-baloi... meh nak share satu tempat buffet yang memang Terbaik Punyer...








Semanis Aroma Buffet Ramadhan dari MAEPS! 
.
 menggoda betui kambing golek tuh!

first sekali mesti korang nak tau harga buffet ni kan???

Dewasa 
RM 49.50 nett

Kanak² (7-12 tahun)
RM 24.50 nett 

**Bagi kumpulan yang hadir melebihi 10 orang, 10 % diskaun akan diberikan


 haaa??? amacam??? berpatutan kan???? memang berbaloi² kalau dah lebih dari 200 menu terhidang depan mata!!! makan la sampai pengsan! huhuhuh...



Antara kemudahan lain yang disediakan di Semanis Aroma Buffet Ramadhan ialah :

 Buffet diadakan di Dewan Banquet UPM Serdang. Dewan ni boleh memuatkan lebih 1500 orang. so tak payah pening² kepala takut bersesak nak pilih makanan... huhuhu...


lebih dari 200 menu disajikan untuk anda....


 setiap hari ada kambing panggang beb!!! MAEPS speciality adalah Kambing Panggang. TERBAIK!!!


 tempat solat yang besar dan selesa disediakan... so tak payah kalut² nak cari tempat solat... lepas solat kite sambung makan lagi... hehehe...


siap ada persembahan ghazal lagi hokey..makan sambil dengar lagu ghazal dari Kumpulan Ghazal Seri Mahligai Dua ni adalah sangat asyikkkk....


Peta ke Dewan Banquet UPM Serdang



 untuk maklumat lanjut berkenaan Semanis Aroma Buffet Ramadhan, korang boleh layari laman Twitter @AromaBuffet dan juga Facebook ‘Ramadhan Buffet MAEPS’. klik ‘LIKE’ page tersebut untuk mendapat sebarang maklumat dan juga promosi yang akan ditawarkan.

Untuk mengetahui maklumat lanjut atau membuat tempahan hubungi 012-390 3191/ 012- 384 9091/ 012 – 313 1091 dan 012 – 382 5091.



berita baik! berita baik!!! korang nak diskaun 50% untuk buffet ni tak?


so apa lagi??? cepat² la karang entry dan emel kepada MAEPS! :b

.

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh..nak share lah!

Ardini Humaira said...

bestnye kalau dapat gi nih :D

mama_umar_maryam said...

hehehe..dpt less 50% lagit u mmg best..rege die actually ok jugaklah..surau besar n selesa..

mikamusz said...

bagus ni..
nak tumpang share iklan..

http://fronte-shoppe-online.blogspot.com

|| NaFiRaa || said...

wahh..murahnye~

moga bertuah yer~