Shoping Baju Raya!

.
.
hohoho... petang semalam berbuka kat luar... pegi Bangi je pon coz hubby nak makan cheese nan kat mamak warta sana... sebelum tu singgah PKNS Bangi dulu survey baju raya kat situ... beli awal² senang sebab laki ku bulan posa pon outstesen jugak! cam hari ni patut kena pegi JB. minggu depan pon outstesen lagi.. dah cane? pegi soping ngan hubby best sebab die yang bayo.. huhuhu... 

tapi taon ni tak meriah la cam taon lepas.. takde khemah jualan pon kat parking lot tu... depan pkns tu depa buat param pulak! tapi takde la besar mana.... dalam PKNS pulak tak banyak kedai juai baju raya... tak banyak pilihan....

tapi round jugak la sampai tingkat 3 PKNS tu.... masuk satu kedai nih sebab nampak die jual baju kurung siap RM50 selai.... rembat 3 lai baju kurung kat situ. huhuhu...


 baju melayu untuk ayah, baju kurung untuk mak n adik... 


 untuk diri sendiri harusla ada.. dah selamat pakai pegi keje haini... ngehngeh....

baju melayu hubby n hadif pon dah beli... kami beli kat kedai area Warta... tapi aku tersalah pilih kaler la uolls... mata aku yang silap or lampu kedai tu yang silap... huhuhu... terbeli kaler oren lembut la pulak! aku nak kaler peach!!!!!!


 cane nih???? tudung raya kaler peach, baju bapak n anak kaler oren lembut... acaner??? baju raya aku ESOK baru nak beli... esok aku tak keje yer, nak terjah Jalan TAR punya pasai...huhuhu... nasib la aku 'cuti'. ngehngeh.... dalam dilema, sama ada nak pegi kedai tu balik tukar baju melayu nih, atau aku pon beli baju kaler oren jugak.. tudung kena terjah paridah lagi sekali la nampak nye.. huhuhu...


try test...

*dalam dilema.....

.

4 comments:

bunga_rose said...

comel sampin tu weh...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah encemnya dia berbaju oren, tak pe sempat kalo nak nyoping lagik...mak nya kena cari baju warna oren then pi paridah cari tudung oren

Mama Gee said...

takpelah...bukan lari jauh pun kalernya....kata trend kaler blocking...ngeh3...

suelly said...

nape hadif pkai dlu? xsuprise la... hehehe