MyKid Baru~



Start dari Ogos taon lepas JPN dah hentikan pengeluaran Mykid. so, baru bulan April baru ni dorang on kan balik... 2 hari lepas baru sempat pegi buatkan mykid untuk cik hessa. susah la wei takde mykid. nak gi klinik kena usung surat beranak gedabak tu. haih.

mykid yang baru ni ada perbezaan sikit. ada tambahan nama ibu kat belakang mykid. dulu punya takde. 


so, sesape yang belum buat mykid untuk anak sila la buat yer... klu buat kat Putrajaya 1 jam dah boleh siap!!


8 comments:

Nad MamaZN said...

yeayy cik hessa dah ada ic!

kayyana said...

alllaaaa mne aci ada nme ibu... kad lama takde..=(

Chekgu Azrine said...

Baru tau dh ada mykids baru..aish smpt ada mykids..

@e_da said...

wah nak kenabuat gak.. leceh kan xde nk usung surat beranak..tq ibu bg info ni....

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

kalau baby saya bersalin november ritu (time tu takde lagi), dah boleh buat jugak la eh..?? post la detail apa kena bwk.. :)

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny ~ anak saya pon lahir november. dah boleh buat pon. bawak surat beranak n ic mak jer..

eima said...

Br tau mykid kena benti ngan ade yg br

nong yay said...

kena bayar x?