Tudung RAYA! Nyata Jelita....

.
.
esok PUASA!!!! Alhamdulillah... diberi peluang untuk merasai Ramadhan lagi.... semoga kita dapat melaksanakan ibadah dengan lebih baik dan tenang...

hohoho... belum pape dah beli tudung raya! tapi baju raya takdo lagi.. acaner??? kena usung ke hulu ke hilir la tudung ni nak cari baju match punya pasai.. huhuhu...


 
Sofiya bersama Set Aksesori
 

 nampak gaya, baju raya taon ni kaler peach or pepel la... huhuhu... tengok la mana satu yang padan ngan tudung aku ni.. muahahaha.... ke jalan tar lagi la nampaknya.. huhuhu...


tapi tudung ni datang sekali dengan eksesori lah... aku ni dah la bukan jenis pakai benda alah ni!! adeh... aku tanya orang Fareeda gelang n cincin ni bape hinggit... die cakap RM70 made in Korea gitew... huhuh...

ada sape berkenan tak set eksesori tuh?? aku nak jual nih!! aku jual murah² je la... lebih dari separuh harga.. hehehe...

.

10 comments:

eima said...

wahhh ... cantek soffiya...
tp aku tak suka aksesori tu ...

mama tisya said...

wah tudung fareeda raya udh bli..cantik la aksesori tu..nape tkmo

Sue-Rya Qistina said...

wah..mmg cantik tudung tu! saya minat sgt kumpul accesories ni. hehehe

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. FAREEDA!
raya sakan lah tahun nih..

selamat menyambut Ramadhan~

Cahaya Kita said...

nak tanya boleh?
tudung fareeda klu macam tue berapa RM? office saya memang dekat tapi takut nak pergi sebab nmpk macam exclusive jer

Nad @ MamaZN said...

kerlassss kau jahh..! :)

baju kaler ungu cantek kot ;)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

harus berseri2 raya ni nanti, tudung meletop2...

lovelywa said...

perghh...meletop dek non klau pkai set tu sekali..bakpe jual..bagi la mak ke mak mentua ke..gerenti dia senyum lebor..

syariza09 said...

pakai gelang cincin tu lagi laaa bertambah Jelita :p

syariza09 said...

pakai gelang cincin tu lagi laaa bertambah Jelita :p