Iftar di Semanis Aroma Buffet Ramadhan MAEPS

 .
.
Minggu lepas aku ade pegi bukak pose di Semanis Aroma Buffet Ramadhan MAEPS Serdang... memang puas hati la, foods die banyak giler... rasa die pon ok je la.. ada food ok, ade food tak okey... biasa la, chef pon puasa jugak! :b

Buffet ni dekat Dewan Banquet UPM Serdang


Dewan die memang besarrr giler ah... memang takde adegan langgar² bontot punye... meja aku dah la kat pintu masuk, memang kena menapak jauh skit cari makan.... die punye stall makanan tu keliling satu dewan... perghhh... macam² ada...


 ni bahagian desert kat tengah² dewan


 nice!


 aku amik cistat ni banyak giler kot! sedappp... hadif pon suka... masa nak balik tu ingat nak tapaw, tapi dah abis da.. kekeke..

jom tengok stall yang ade dalam tu...

 nasi campur.. macam² lauk ada...


 roti canai


 roti john


 steamboat


 kambing golek


 ikan bakar.. tapi ikan ni aku bau cam hanyir skit la.. tak tau ler ikan ape depa bakar..


 sosej, sotong bakar


 buah-buahan


 aneka bubur


 ais kacang


 pisang goreng, etc


 nasi ayam


 minuman panas dan sejuk


 sup kambing


 pinggan aku - amik nasi sikit jer takut terlebih kenyang...


 sate pon ado!

banyak giler food die.. ni pon ade lagi yang aku tak tempek. malas!


 sebelum balik, snap gambar kenangan kat pintu masuk... aku bawak beg beso isi telekung... eh, surau die pon okey la. beso... tapi kena amik air smayang kat luar la plak...

klik SINI klu nak maklumat lanjut pasal buffet ni.. hari last adalah 16 Ogos 2012..

.

3 comments:

dilazfamily said...

woow meriah lauk dia
Selamat berbuka puasa

Chekgu Azrine said...

meriahnya mknn!!terliur i..hehe

Nad @ MamaZN said...

selesa la..!
bestnye...
makanan pun mcm2 gak ada kan?
tak berkesempatan la kot nak berbuffet lagi, huhu...