Poppy VS Nichii

.
.
 dress poplook yang aku order dah sampai minggu lepas... sebab dress tu takde lengan, so kena carik cardigan la pulak... aku tak banyak sangat stok cardigan. ada kaler grey, hitam n putih 2 lai.. so nak match kan dengan dress ni cam tak sesuai...

terus pegi Nichhii Alamanda.. haitu aku penah usha cardigan kat situ.. banyak gak kaler... tapi masa aku pegi baru ni tinggal bape lai jek.. sadis~ so, amik la biru ni. itu pon tinggal saiz M sajok.. risau aku nak beli takut tak muat coz lengang aku ni makin mengembang... huhuhuh...


 balik umah, try test.. ok la cardigan tu.. jangan orang tengok aku makin bambam udah la dengan dress corak melintang gini.. huhuhu...

korang dah siap packing semua??? baju aku n hadif dah siap masuk beg, baju hubby je belom pack lagi.. malam ni lah! cam nak balik kampung esok jek.. tapi tak apply cuti pon esok! huhuh... aku balik hari jumaat. amik halfday lah! komfem jalan jengggggggg........... tension mak!

shawl n syria ni separuh aku dah packing masuk beg! banyak gak yang dah tak pakai.. ingat nak kasi adik aku or anak buah jer.. aku dah kureng lah pakai shawl nih... malas nak belit! huhuhu..


Published with Blogger-droid v2.0.6

7 comments:

Nana said...

cantik dress tu aku nak bli gak aritu
tp riso nampak lebar garis melintang gitu kan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik baju poplook tu, sesuai sangat jangan lupa snap2 pic nya ek, kita lom packing lagik, keje sampai Jumaat, sebab jumaat opis bagi half day untuk muslim balik awal la gitu, tapi balik kampung pun ari sabtu petang, sbbnya balik rumah my mom 1/2 jam je dari rumah kami...hu huhu semoga selamat sampai ke destiansi k...

:: Mrs.Eady :: said...

cantik nyer baju!

eima said...

mmg shawl dah dilupa fareeda dihati kan..kan....

klu aku berisi tak kerempeng sure aku beli poppy tu

SyaNa said...

jgn lupa posing sakan dgn dress tu
aku 1 ape tak kemas beg lagi
aku blk jumaat lepas terawih kot

.::Lynn::. said...

shawl ijau kuning tu bagi ai.TQ

Bionic women said...

kita nak beli tudung fareeda..bila nak jual????